Teknisk feiring for NITO

GOD STEMNING: Det var god stemning da NITO feiret sitt 75-års jubileum på Teknisk Museum i Oslo tirsdag 1. mars. Her NITO-president Marit Stykket sammen med TU-redaktør Tormod Haugstad og TEKNA-president Marianne Harg. (Bilde: Joachim Seehusen)
PRISUTDELING: President Marit Stykket deler ut NITO-prisen til NRK for ekstraordinær innsats for å fremme interessen for realfag og teknologi i samfunnet. Prisen på 100 000 kroner overrekkes til Bjørn Stuevold. I bakgrunnen Solveig Hareide og Ida Kvissel. Prisen er på 100 000 kroner. (Bilde: Joachim Seehusen)
LOVER STIPEND: NITOs generalsekretær Steinar Sørlie benyttet jubileumsfeiringen til å annonsere at organisasjonen er i ferd med å innføre et doktorgradsstipendiat. Detaljene skal snart være på plass. (Bilde: Joachim Seehusen)
TETTPAKKET: 400 NITO-ingeniører og gjester hadde funnet veien til feiringen på Teknisk Museum. (Bilde: Joachim Seehusen)
PÅ KORNET: Stand-up komiker Johan Golden tok ingeniørene på kornet da han valgte å åpne med å lese opp fra NITOs aktivitetskalender. Det var tørt stoff så det holdt. Og jubileumsfeiringen var ikke nevnt. - Og dere lurer på hvorfor dere sliter litt med rekrutteringen?, spurte han, til stor jubel fra gjestene. (Bilde: Joachim Seehusen)
BOMSKUDD: Komiker Sigrid Bonde gjennomførte en skikkelig skivebom da hun på NITO-ingeniørenes jubileumsfest brukte mye tid på å snakke om at de var utdannet ved NTNU i Trondheim. (Bilde: Joachim Seehusen)
GOD MAT: Etter underholdningen var det bespisning. Forskjellige salater, grønnsaker, spare-ribs, kylling og lammekjøtt stod på menyen. (Bilde: Joachim Seehusen)
POPULÆRT: Maten ble populær, og det dannet seg raskt lange kører ved avdelingen for kjøtt. Stemningen holdt seg på topp og serveringen gikk raskt. (Bilde: Joachim Seehusen)
PUSSIGE AKTIVITETER: Hvordan denne karen valgte å feire jubileet var litt uklart for fotografen, men han var sterkt engasjert i å blåse bobler av oppvaskmiddel. (Bilde: Joachim Seehusen)
FORNØYDE: Jubilantene så ut til å være riktig fornøyd med å feire jubileet på Teknisk Museum, det var god stemning fra start til slutt. (Bilde: Joachim Seehusen)
TRIVSEL: Teknisk Ukeblads administrerende direktør Jan M. Moberg trivdes godt med å feire at en av eierene nå har passert 75 år, og sender varme gratulasjoner. (Bilde: Joachim Seehusen)
KONKURRENT: - Jeg vil gi en hjertelig gratulasjon til en imponerende og oppegående organisasjon som vi elsker å konkurrere med, hilste TEKNAs Marianne Harg. (Bilde: Joachim Seehusen)
TREFFENDE: For 400 teknologer var middag i Teknisk Museum et treffende valg for jubileumsfeiringen. Om den gamle SAS-Caravellen fikk med seg hva som skjedde er en annen sak. (Bilde: Joachim Seehusen)
MEDIA: Teknisk Ukeblads redaktør Tormod Haugstad og NRKs regiondirektør Bjørn Stuevold diskuterte teknologi og realfag i mediene. Stuevold hadde selv mottatt pris for fremragende dekning tidligere på kvelden. (Bilde: Joachim Seehusen)
GRATULERER: Teknisk Ukeblad avslutter denne billedserien med å gratulere NITOs president Marit Stykket med jubileet. (Bilde: Joachim Seehusen)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå