BYGG

Syvertsen skal lede Evenes-utbyggingen

John Ommund Syvertsen (46) er ansatt som utbyggingssjef for nye Evenes flystasjon i Forsvarsbygg.

John Ommund Syvertsen
John Ommund Syvertsen Foto: Forsvarsbygg
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
6. aug. 2018 - 10:37

John Ommund Syvertsen har lederutdanning fra Krigsskolen, ingeniørutdanning fra Hærens ingeniørhøyskole og master i industriell økonomi og informasjonsledelse fra Universitetet i Agder.

Siden 2001 har han jobbet med eiendom, bygg og anlegg i Forsvarssektoren, blant annet ved i Sør-Varanger, indre Troms og Luftforsvarets skolesenter på Kjevik og i Forsvarsdepartementet. Nå kommer han fra prosjekter i tidlig fase i Forsvarsbygg, skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

– Tidskritisk fase

– Vi er svært godt fornøyde med at det er John Ommund Syvertsen som skal holde i fremdriften og sikre gjennomføringen med utbyggingen av nye Evenes flystasjon. Vi er inne i en tidskritisk fase, hvor det er store investeringer som skal på plass, og vi skal ta imot de første flyene allerede høsten 2021. Det er en krevende jobb med samarbeid med lokale og regionale myndigheter, Avinor med driftsansvar for hele flyplassen og mange i forsvarsfamilien. Ikke minst er det også viktig å fortsette det gode samarbeidet vi har med byggebransjen, understreker Olaf Dobloug i melding.

Les også

Dobloug er prosjektdirektør for Kampflybase i Forsvarsbygg.

– For utbyggingen av nye Evenes flystasjon er det svært viktig å ha på plass en person som har god kjennskap til hva som kreves for å løse vårt oppdrag med å ha på plass bygninger og infrastruktur på Evenes. Forsvarsbyggs oppdrag er å gjøre nye Evenes flystasjon klar til å ta imot F35 flyene og de maritime overvåkingsflyene som kommer til Forsvarets fremskutte base i nord, sier Dobloug.

Les også

 

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.