MOBIL

Supertelefon fra Sony Ericsson?

4,7 tommers skjerm, 3D-støtte og vanvittig oppløsning kan være blant spesifikasjonene.

4. aug. 2011 - 15:02

Etter en litt treg sommer har det endelig blitt sving på ryktemølla igjen. Vi har allerede skrevet om Sony Ericsson Xperia Duo, Samsung Galaxy 3D og HTC Vigor. Felles for alle disse telefonene er at de har vanvittige spesifikasjoner og absolutt ikke er bekreftet av produsentene selv.

Og nå har det begynt å gå rykter om en Sony Ericsson-telefon med spesifikasjoner som får de ovenfornevnte modellene til å blekne.

Som alltid må du ta informasjonen her med en stor klype salt, da det alltid vil være en sjanse for at noen rett og slett har diktet opp alt sammen. Her er ihvertfall informasjonen:

Utrolige spesifikasjoner

Arbeidstittelen på telefonen er ikke kjent, og det er generelt lite info å hente, men de spesifikasjonene som er ute er interessante nok: 

Telefonen skal nemlig ha en skjerm på hele 4,7 tommer. Og denne skjermen skal ha en oppløsning på dristige 1280 x 720 piksler. Altså det man på fagspråket kaller 720p.

I tillegg til enorm størrelse og høy oppløsning skal skjermen i likhet med LG Optimus 3D og HTC Evo 3D ha støtte for brillefri 3D. Den får også to kameralinser for filming og fotografering i 3D.

Om du vil vite mer om hvordan brilleløs 3D fungerer kan vi varmt anbefale denne guiden hos Amobil.

Mye kraft

Uten at det er bekreftet fra noe som helst hold er det all grunn til å regne med at en telefon som dette også slår fra seg på resten av spesifikasjonsarket.

Sony Ericsson har i likhet med HTC holdt seg til Qualcomm-maskinvare de siste to årene, så det er ikke utenkelig at vi får se en Qualcomm MSM88260 (som står i HTC Sensation) eller oppfølgeren til denne under skallet.

Oppfølger til Xperia Play?

Med denne skjermstørrelsen, oppløsningen og ikke minst 3D-støtten er det gode odds for at det er snakk om er oppfølgeren til Playstation-telefonen Xperia Play.

Sony Ericsson er kjent for å være like tette som en sil, så vi forventer at flere detaljer lekkes utover de neste månedene. Det kan se ut som telefonen skal vises frem i første halvår i 2012, så ikke se bort fra at vi får se den under Mobile World Congress i Barcelona i februar.

Bildet i denne artikkelen er langt fra ekte, og hentet fra Pockettables.

Kilder: Gizmodo, 3G, Android Guys, Pockettables

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.