IT

Studenter raser mot it-trøbbel

Samordna opptak har store problemer med nettsidene sine i dag, når mange tusen skal inn på sidene deres for å sjekke om de har fått studieplass - og søke på restplasser dersom de ikke har fått.
Samordna opptak har store problemer med nettsidene sine i dag, når mange tusen skal inn på sidene deres for å sjekke om de har fått studieplass - og søke på restplasser dersom de ikke har fått. Bilde: Skjermdump
Mona StrandeMona StrandeJournalist
20. juli 2011 - 10:45

"På grunn av stor pågang går det sakte på nettsidene våre nå. Vi jobber med saken," skriver Samordna opptak på sin Facebook-side.

Men mange studenter opplever at de ikke en gang kommer inn, og det er uvisst når problemene vil bli løst så folk kan få sjekket sine studietilbud eller søke på studieplassene i restetorget som ble lagt ut klokken 9 i dag.

Les også:

Frustrasjon

Her er noen av kommentarene fra frustrerte brukere av Facebook-siden:

– Hvor i alle dager fant de IT-teknikerne til Altinn og Samordna opptak? På restetorget?

– Man kommer inn, klikker på linken og vips er man ute igjen!!! TJOHOOO!!!

– Nå var jeg så heldig at jeg kom inn på lista med resteplasser for en halvtime siden, og fikk trykket på studiekoden for ønsket studie, og lagt den i søknaden. MEN, da jeg trykte på "send søknad" etterpå, mistet jeg kontakten med serveren deres igjen.

– De som er ansvarlig for it-driften hos SO, burde finne et it-studie på restetorget og gå tilbake til skolebenken. Dette holder ikke mål!

Teknisk Ukeblad har forsøkt å komme i kontakt med Samordna opptak uten hell.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.