PODKAST

Storebrand investerer milliarder: Dette tenker de om teknologiutviklingen

Vi møter konserndirektøren i selskapet i ukens podcast.

Odd richard Valmot, Jan Erik Saugestad og Jan M. Moberg.
Odd richard Valmot, Jan Erik Saugestad og Jan M. Moberg.
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
16. mars 2018 - 05:56

I dag har Jan og Odd Richard våget seg inn til finansbransjen, representert ved Storebrand som sitter på landets største private pensjonsfond. Det ble litt som å komme hjem, fordi der traff vi sivilingeniøren Jan Erik Saugestad som er konserndirektør for kapitalforvaltning. 

Han kan fortelle oss hvordan selskapet investerer den gigantiske pengebingen de disponerer på vegne av et veldig stort antall norske pensjonister.

Storebrand passer godt på pengene våre og var tidlig ute med å se at det kan lønne seg å tenke på miljø og etikk. Det er bra å være føre var når man skal se inn i den finansielle krystallkula. Det er ikke noen lønnsom butikk å være tungt investert i kullkraft nå når det fornybare toget har fått opp farten. Dessuten er det mye ny spennende teknologi å vurdere når nye løsninger tar over.

Lytt til ukens podcast nederst i saken. 

Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett.

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes eller en annen podcast-app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

RSS-feed: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:197994369/sounds.rss

 Ukens podcast:   

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.