KARRIERE

Sterk vekst for Bravida Oil and Energy

SØKER RALLARE: ¿ Våre folk må jobbe i en reiseorganisasjon, sier Gustav Amundsen i Bravida Oil and Energy.
SØKER RALLARE: ¿ Våre folk må jobbe i en reiseorganisasjon, sier Gustav Amundsen i Bravida Oil and Energy. Bilde: Anders J. Steensen
Anders J. Steensen
30. nov. 2006 - 07:00

- Vi sysselsetter i dag rundt 200 personer, men veksten i markedet tilsier at vi må opp på rundt 300 personer neste år, forteller Gustav Amundsen.

Bravida Oil and Energy driver med installasjonsarbeider på anlegg knyttet til oljeindustrien og kraftbransjen.

Økende marked

- Vi ser også et kommende marked innen samferdselssektoren. Det gjelder elektroinstallasjoner i tunneler, NSB på rullende materiell og for Jernbaneverket. Først og fremst handler det om oppgaver som krever at vi reiser. Vi er en reiseorganisasjon, forteller Gustavsen.

Han forteller at der hvor de skal konkurrere mot lokale installatører, så vil Bravida Oil and Energy ikke være konkurransedyktige.

Vurderer Hammerfest

Selskapet er lokalisert til Barkåker, like utenfor Tønsberg. De har også et kontor i Bergen, som i alt vesentlig er rettet inn mot drifts og vedlikeholdsoppgaver på sokkelen.

- Vi har også mange mann i Snøhvitprosjektet på Melkøya. I den forbindelse vurderer vi å etablere et lokalkontor i Hammerfest for å betjene Snøhvit og det økende markedet utenfor kysten av Finnmark, sier Amundsen.

Flere fag

Arbeidstiden for de ansatte er normalt 14 – 21, dvs. to uker med 12 timers arbeidsdag og deretter tre uker fri. Funksjonærne har 14 dager på og 14 dager av når de er på anlegg. Oppgavene er mangfoldige.

- Vi har behov for elektrikere, instrumentrørleggere, vanlige rørleggere og gjerne maskinister. I tillegg ønsker vi prosjektledere og planleggere for å tilrettelegge arbeidet for våre operatører. Det er også behov for ingeniører for å drive detaljprosjektering innenfor våre fagdisipliner, understreker Amundsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.