DATATELE

StatoilHydro vil selge it-eksperter

Mona StrandeMona StrandeJournalist
11. mai 2007 - 08:54

Hydro bekrefter at Hydro IS klargjøres for nye eiere, etter Statoils oppkjøp av Hydros olje- og gassvirksomhet – som også inkluderer aksjene i Hydro IS Partner.

Trenger god strukturell løsning

– Vi ønsker å finne en god strukturell løsning for Hydro IS Partner i framtiden. Det vil si at vi ønsker nye eiere, sier administrerende direktør Ivar Arne Børset, Hydro IS Partner, til Dagens Næringsliv (DN).

Hydro IS Partner har 920 medarbeidere, inkludert 280 innleide, og anses som et ettertraktet kjøpsobjekt. Interesserte kjøpere kan ifølge DN være Umoe IKT, EDB eller ErgoGroup.

Vil ha kjøper som gjør det samme

– Vi ser det som ønskelig å få på plass en ny eierstruktur slik at vi kan videreutvikle Hydro IS Partner som selskap og de verdiene som ligger der. Vi er helt i starten av prosessen, sier Børset til DN.

De ansatte ble orientert om salgsplanene i går, og ifølge Børset er responsen stort sett positiv. Nå håper han at Hydros datterselskap blir solgt til et selskap som driver med det samme som Hydro IS Partner.

Hydro IS Partner tilbyr konsulenttjenester, applikasjonsutvikling, drift og infrastrukturtjenester. Selskapet er etablert i Europa, USA og Asia.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.