MOBIL

Sports Tracker straks klar for Android og iPhone

En av de desidert beste trenings-appene du finner er på vei til Android og iPhone.

25. mars 2011 - 12:22

Det finnes mange trenings-apper der ute, men noen er bedre enn andre. Vi er store fans av Sports Tracker, som for oss har vært en selvfølge å installere hver gang vi har brukt Nokia-telefoner. 

Les mer om dette: Fem gratisapps du må ha på Nokia N8 »

Nylig kunne Sports Tracker-gjengen melde at de tar steget videre fra Symbian, og at det er versjoner for både iPhone og Android-telefoner på vei. Noen nøyaktig slippdato har vi foreløpig ikke fått, men alt tyder på at appen er rett rundt hjørnet.

Som alle treningsapper med respekt for seg selv har Sports Tracker et tilhørende nettsted der du kan gå inn og se oversikten over utførte økter, redigere løyper og ellers analysere treningsfremgangen din.

Både Android- og iPhone-versjonen av appen skal være helt like den du finner til Symbian i dag. Såvidt vi kan forstå er den eneste forskjellen at iPhone-utgaven ikke kommer med støtte for å bruke Bluetooth-pulsbelter.

Mer om Sports Tracker leser du på utviklernes hjemmesider.

Les også:
Slik kommer du i gang med trening »
Slik får du trenings-app »
Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.