MOBIL

Spillras til Xperia Play

Ti eksklusive, ti ikke så eksklusive spill til Sony Ericssons Playstation-telefon.

3. juni 2011 - 14:49

Disse spillene kommer

Eksklusive titler for Xperia Play:

Minecraft
Battlefield Bad Company 2
Tom Clancy’s Rainbow 6 Shadow Vanguard
Desert Winds
Ruined
Icebreaker
Sleepy Jack
Cracking Sands
Armageddon Squadron 2
Et slåssespill, foreløpig uten tittel, utviklet av Khaeon Gamestudio

Andre Xperia Play-optimaliserte spill:

Pocket Legends
Star Legends: The Black Star Chronicles
Eternal Legacy
Guns ’n’Glory 2
Dungeon Hunter 2
Pocket RPG
D.A.R.K.
Samurai II: Vengeance
Vendetta Online
Order & Chaos
Happy Vikings
A Ball Game
Lumines

Sony Ericssons Playstation-telefon ble muligens lansert litt forut for sin tid, da det eksklusive spillutvalget ikke akkurat er overveldende.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Play

Nå finnes det riktignok tusenvis av spill til Android, og mange av disse er "Xperia Play Optimized", som kort og godt betyr at spillet er programmert for å kunne brukes med telefonens joypad.

Selv om joypaden alene er nok for mange til å gå for Xperia Play, forsvinner litt av poenget når du kan spille spillene på en hvilken som helst - gjerne mye billigere - Android-telefon. 

Minecraft, Rainbow 6 og Battlefield på vei

Det er derfor gode nyheter at de mer eksklusive titlene endelig begynner å dukke opp. Sony Ericsson annonserte nylig hele ti Xperia Play-eksklusive titler, blant annet et spill som har tatt verden med storm det siste året: Minecraft (Se videodemonstrasjon nederst i artikkelen).

Samtlige spill skal slippes på markedet iløpet av de nærmeste månedene, og Sony Ericsson lover også at vi snart for se de mobiltilpassede versjonene av klassiske Playstation 1-titler. Mye moro å ta seg til på regntunge sommerdager, med andre ord.

Forsmak på Playstation Suite

De annonserte spillene er bare starten på det som ser ut til å bli et gigantisk spillbibliotek i den kommende Sony-tjenesten Playstation Suite.

LES OGSÅ: Dette er Playstation Suite

Playstation Suite vil ikke være eksklusiv for Xperia Play, men Sony krever at telefonene som skal ha tilgang til tjenesten er Playstation-sertifisert.

Dette innebærer at de må tilfredsstille en rekke kriterier for å kvalitetssikre spillopplevelsen du får som sluttbruker.

   Demonstrasjon av Minecraft på Xperia Play

   Kilde: Sony Ericsson(Pressemelding)

   Les mer om:
   Share icon
   Del

   Kommentarsystemet er deaktivert

   Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.