MOBIL

Spent på Samsung-lanseringen?

Samsung har sluppet løs en egen app som lar deg følge med på nyhetene.

24. apr. 2012 - 11:28

Samsung har satt i gang et massivt apparat i forbindelse med lanseringen 3. mai, der produsenten skal lansere en ny toppmodell. For et par dager slapp produsenten løs en nedteller som hintet om noe nytt på Galaxy-fronten, og da den endelig stoppet på 00.00 var den eneste nyheten en ny teaser, denne gangen en video.

Og lite tyder på at produsenten har tenkt å senke farten på PR-løpet før lanseringen. I dag slapp Samsung løs en egen app som inkluderer teaser-videoene, sted og tidspunkt, nedtelling og annet i forbindelse med lanseringen.

Navngir Galaxy S3

Interessant er det også at selskapet har lagt inn "Galaxy S3" som en tag på appen. Dette kan selvsagt ikke regnes som en offisiell bekreftelse på at dette blir navnet på telefonen, og er nok mest for å fange opp de som søker på S3, men det er likefullt første gang vi ser navnet i Samsung-regi.

Interessen i forkant av lanseringen er enorm, og det forventes at Samsung viser frem noe virkelig nyskapende. At de ansatte tester telefonen i falske skall for å ikke avsløre designen er et aldri så lite hint om at de har tenkt utenfor boksen.

Og det er vel heller ikke et sjakktrekk om det er snakk om en liten oppgradering etter at de har gjort narr av iFolket i denne videoen.

Om du er blant de som følger hver eneste bevegelse på Samsung-fronten om dagen kan du hente ned appen her.

Kilde: Google Play

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.