MOBIL

Spec-duell: Xperia Active VS Moto Defy

Skal du ha en vanntett Android-telefon? Da har du to alternativer.

29. juni 2011 - 13:55

Dersom du for noen måneder siden trengte en telefon som tålte vann og støv måtte du samtidig fire kraftig på kravene til funksjoner, skjerm og teknologi. Hardføre telefoner var rett og slett ikke særlig smarte.

I dag er situasjonen endelig i ferd med å endre seg. Motorola har allerede kjørt ut Moto Defy, som er en fullverdig smarttelefon med Android og mye teknologi under skallet.

LES OGSÅ: Test av Motorola Defy

I forrige uke kastet også Sony Ericsson seg på bølgen med Xperia Active, som er en liten og nett telefon som skal tåle nøyaktig det samme som Motorolas hardføre Android-modell.

LES OGSÅ: Sony Ericsson med to nye og lovende Android-modeller

Mens Motorola reklamerer med at det er en telefon "som skal tåle livet" med fest og mye aktivitet, sikter Sony Ericsson seg mest inn på friluftsmennesker, og har både lagt ved armstropp i pakken og forhåndsinstallert flere treningsprogrammer.

Uansett: Dersom du er av typen som gjerne ødelegger en telefon og to i året er begge modellene gode alternativer, der hver enkelt har sine sterke og svake sider.

Stor skjerm eller hissig maskinvare?

Sony Ericsson Xperia Active er telefonen for deg som vil ha en minst mulig telefon, og ikke krever stor skjerm. Den har kvassere maskinvare enn Defy, og har også den aller nyeste Android-utgaven. Motorola Defy kan skilte med både større skjerm, høyere oppløsning, større internminne og bedre batteritid.

Om du har tenkt å bruke telefonen til fiffige ting som å filme under vann så er det Sony Ericssons modell som trekker det lengste strået. Her får du HD-opptak i en hastighet på 30fps, og det kommer fra en produsent som tradisjonelt sett lager veldig gode kameratelefoner.

LES OGSÅ: Duell: Optimus 3D VS Samsung Galaxy SII

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.