MOBIL

Sonys supertelefon er testet

Protomodell med monsterspesifikasjoner er testet før den har rukket å bli annonsert.

18. des. 2012 - 14:44

Det er hevet over enhver tvil at 2013 blir året der skjermer med 1080p-oppløsning blir trenden. Vi har allerede sett telefoner som HTC Butterfly og Xiaomi M3 med skjermer av dette kaliberet, og nå er et kommende kraftverk fra Sony også annonsert: Yuga.

Selv om vi ikke har hørt noe om denne telefonen før, er den ikke bare et rykte, for Mobile-Review har allerede fått teste den. Det vil si - en protoutgave av telefonen er testet.

LES OGSÅ: Full HD blir 2013-trenden

Muskler

Yuga er ikke telefonen for deg som vil ha en liten allrounder med ok specs, men burde gi deg vann i munnen dersom du er ute etter mest mulig av alt.

For å starte med skjermen: Denne har en størrelse på fem tommer, noe som kan se ut til å bli ganske standard i toppmodellene neste år. Den kjører også oppløsningen 1920 x 1080 piksler, noe som burde gi et sylskarpt bilde.

For å drive spetakkelet trengs det mye kraft, og det får du i form av Snapdragon-brikken APQ864, som byr på fire Krait-prosessorkjerner på 1,5 GHz, grafikkbrikken Adreno 320 og 2 GB arbeidsminne (RAM).

Dette er forøvrig samme systembrikke som står i LGs råtass Optimus G.

Minnekort på plass

En lite hyggelig trend vi har sett det siste året er at toppmodeller som HTC One X, Sony Xperia S og Nokia Lumia 920 har kommet uten støtte for minnekort, og vi fryktet (eller frykter..) at dette på sikt kan bli normalen.

Da er det gode nyheter at det kommende Sony-flaggskipet har fått støtte for MicroSD-kort opp til 64 GB, i tillegg til internminnet på 16 GB.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Utvidede kameramenyer

Kameraet tar ellers bilder i en oppløsning på 12 megapiksler, men dette var blant komponentene som ikke var ferdigstilte da Mobile-Review fikk prøve telefonen, så vi har ikke fått noen hint om bildekvaliteten.Egne moduser for kjæledyr og middag. (Foto: Mobile-Review)

Kameramenyene er imidlertid klare, og disse ser ut til å være mer omfattende enn noensinne. Som du kan se på bildet ovenfor er det blant annet kommet på plass en hel del nye scener - her får du automatikk for både kjæledyr og middagen din, noe som burde passe finfint for en betydelig andel av Facebook-slavene der ute.

Vi tipper Sony vil annonsere Yuga offisielt under CES-messen i januar, da dette har vært arenaen for selskapets flaggskip-lanseringer de to siste årene.

Hele testen (foreløpig kun på russisk) og mange flere bilder finner du hos Mobile-Review.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.