MOBIL

Sony Ericsson-monster avbildet igjen

Sony Ericsson lekker som en sil, og det betyr kun én ting.

12. des. 2011 - 16:33

Sony Ericsson "Nozomi" har dukket opp flere ganger de siste månedene, senest for noen dager siden. Og i dag fikk nettstedet GSM Arena tilsendt noen ferske bilder av telefonen.

For en gangs skyld snakker vi også om skarpe ryktebilder, så her får vi virkelig et godt inntrykk av hvordan telefonen ser ut.Telefonen er buet på samme måte som de andre Xperia-modellene.

Xperia Arc HD?

Det har knapt dukket opp en eneste ryktemodell fra Sony Ericsson uten at navnet har endret seg før lansering, og det forventes at Nozomi vil bli gitt ut under navnet Xperia Arc HD.

Og det er ikke uten grunn. Skjermoppløsningen skal nemlig være på hele 1280 x 720 piksler, altså omtrent like høy som den du finner i Samsung Galaxy Note og Samsung Galaxy Nexus.

Med en skjermstørrelse på 4,3 tommer står imidlertid pikslene tettere i Xperia Arc HD, uten at det trenger bety at du merker denne forskjellen i praksis. Skjermtypen er LCD.

Kruttønne

Xperia Arc skal ha doble prosessorkjerner på 1,5 GHz, samt grafikkbrikken Adreno 220. Dette betyr at vi mest sannsynlig snakker om den oppgraderte versjonen av Qualcomm MSM8260-brikken, som også står i HTC Sensation XE. At Sony Ericsson er like trofaste mot Qualcomm som HTC forsterker sannsynligheten for dette.

Med 1 GB arbeidsminne på plass i tillegg burde denne greie å sparke fra seg både i ytelsestester og målt i ren bruksopplevelse.Xperia Arc HD har HD-skjerm og 12-megapiksels kamera.

Kameraet ser også ut til å være kvasse saker. Med en stillbildeoppløsning på 12 megapiksler, muligheter for å filme i 1080i og Sony Ericssons allerede gode rykte på kamerafronten er det all grunn til å være optimistisk.

Produsenten er også blant de få som fremdeles har vett til å integrere dedikert kameratast i telefonene sine, og Xperia Arc HD er, som du ser på bildet ovenfor, intet unntak.

Bilder og video kan vises direkte på TVen, da telefonen som hør og bør har fått HDMI-utgang.

Kommer den i januar?

Dersom man ser historisk på det er det all grunn til å anta at Xperia Arc HD vil bli lansert under CES-messen i Las Vegas i januar. Forrige gang vi så en like sterk strøm av lekkasjer fra Sony Ericsson var i månedene før Xperia Arc ble lansert under CES i år. En drøy måned senere ble resten av familien lansert under Mobile World Congress i Barcelona.

Dette er et fornuftig grep for å forhindre at toppmodellen drukner i andre nylanserte modeller, og vil mest sannsynlig bli gjentatt også i 2012.

Kilde: GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.