MOBIL

Sony Ericsson lanserer to nye Android-telefoner

Sony Ericsson har annonsert to av de mest lovende produktene vi har sett på lenge.

22. juni 2011 - 12:41

Sony Ericsson bestemte seg for å ta oss skikkelig på senga i dag, ved å lansere to temmelig uventede telefoner for to forskjellige målgrupper.

Xperia Ray - designperle

Xperia Ray er noe så unikt som en Sony Ericsson-telefon i aluminium, og produsenten legger overhodet ikke skjul på at de er ute etter å friste de som vil ha et eksklusivt preg på telefonen sin.

Skjermen i Xperia Ray har en størrelse på 3,3 tommer, og i denne har Sony Ericsson fått på plass en oppløsning på 480 x 854 piksler. Sammen med Bravia-teknologien burde dette gi et sylskarpt og bra bilde.

Knallkamera

Kameraet i Xperia Ray tar bilder i en oppløsning på 8,1 megapiksler, og kan filme i 720p-oppløsning. Bildesensoren er av typen Exmor R. Disse spesifikasjonene høres farlig kjent ut, så vi snakker mest sannsynlig om den samme optikken som står i de strålende kameratelefonene Sony Ericsson Xperia Arc og Xperia Neo.

Maskinvaremessig holder den mål mot toppmodellen Xperia Arc: 1 GHz prosessor, Adreno 205-grafikkbrikke og 8,1 megapikslers Exmor R-kamera.

Godsaken er kun 9,4 mm tykk, og veier 100 gram.

Les den fullstendige artikkelen om Xperia Ray

Xperia Active - Vanntett og støvsikker Android

Et produkt vi vet det er stor interesse for i Norge er vanntette mobiltelefoner. Frem til nå har Motorola Defy vært den eneste kandidaten for de som er ute etter en Android-modell du kan bade med, men denne får nå beinhard konkurranse.

Xperia Active tåler vann ned til én meters dybde, i tillegg til å være støvtett.

Som både navn og egenskaper vitner om, er denne telefonen vinklet mot de som liker å trene, men om du bare er glad i å bade eller rett og slett er en kløne er du også midt i målgruppen.

Telefonen kommer med forhåndsinstallerte trenings-apper, og du får med en reim for å feste den til armen under joggeturen (eller blåturen).

Les den fullstendige artikkelen om Xperia Active

Sony Ericsson er på krigsstien

Etter ett år med litt prøving og feiling på Android-fronten har Sony Ericsson definitivt bestemt seg for å lage rabalder i markedet i 2011. Produsenten har allerede lansert dobbelt så mange Android-telefoner som de gjorde i hele 2010, og de skyter mot alle tenkelige målgrupper med de forskjellige modellene de har vist frem.

Her er en oversikt for deg som vil lese mer om produktene Sony Ericsson har lansert i 2011:

Test av Xperia Arc

Test av Xperia Neo

Test av Xperia Play

Lyntest av Xperia Mini & Mini Pro

Lyntest av Xperia Pro

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.