MOBIL

Sony Ericsson avduker txt pro og Mix Walkman

Etter en noe spesiell markedsføringskampanje har Sony Ericsson lansert to nye telefoner.

9. juni 2011 - 12:48

Vi skrev forrige måned om Sony Ericssons Facebook-kampanje der produsenten utfordret fansen til å gjette navnet på to kommende telefoner. Nå er vinnerne kåret og telefonene ute av skapet: txt pro og Mix Walkman.

Sony Ericsson txt pro

Denne telefonen ser ved første øyekast ut som en Xperia X10 Mini Pro, da den både har fulltastatur, trykkskjerm og beskjeden størrelse.

Den har også et menysystem som ser ut til å være klart inspirert av UX-grensesnittet du finner i produsentens andre mini-telefoner. 

Den største forskjellen er at txt pro altså ikke kjører Android, men Sony Ericssons proprietære plattform.

Som fulltastaturet gir deg et hint om, er dette en telefon beregnet på mye skriving av tekst og bruk av sosiale medier. Telefonen har også fått en funksjon som heter Friends, der du kan lagre Twitter- og Facebook-profilen for opp til fem venner.

Skjermen i txt pro har en størrelse på 3 tommer og en oppløsning på 400 x 240 piksler.

Av andre nøkkelspesifikasjoner har telefonen Wi-Fi, et kamera som tar bilder i 3,2 megapikslers oppløsning, 100 MB internminne i tillegg til støtte for minnekort, og FM-radio. Vekten er 100 gram.

Siden produsenten ikke forholder seg til Android-retningslinjene med txt pro, har de droppet GPS.

Pris og nøyaktig lanseringstidspunkt er noe usikkert, men dette blir garantert ikke dyre saker.

Sony Ericsson Mix Walkman

Den andre telefonen Sony Ericsson viste frem i dag er Mix Walkman.

Denne telefonen minner mye om Xperia X10 Mini, og har i motsetning til txt pro ikke fått fulltastatur.

Her er det, som navnet hinter om, musikkegenskapene som er fremhevet. Mix Walkman har fått en funksjon som heter Zappin, som lar deg høre refrenget på låtene du blar gjennom. Her finner du også en karaokefunksjon som demper stemmen til vokalisten når du spiller av låter.

Utover dette har telefonen de samme spesifikasjonene som txt pro. Uten fulltastatur har den naturlig nok mindre fysiske mål, og med sine 88 gram er den også hakket lettere enn søstermodellen.

Heller ikke Mix Walkman har fått noen spesifikk lanseringsdato eller prisantydning.

Se de fullstendige spesifikasjonene for begge telefonene på neste side »
Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.