IKT

Søker Fou-priskandidater

Tore StensvoldTore StensvoldJournalist
18. mai 2004 - 12:55

Den årlige prisutdelingen finner sted 14. september og er på 250.000 kroner.

Det er åpent for alle å foreslå kandidater til den årlige, nordiske forskningsprisen innen telekommunikasjon og IT. Tema for årets pris er "Avansert programvare for å skape eller forbedre kommunikasjonstjenester".

Telenors nordiske forskningspris er opprettet for å markere betydningen av forskning og innovasjon i utviklingen av informasjonssamfunnet og for å støtte norsk og nordisk innsats på dette området.

Prisen kan gis til enkeltpersoner eller forskningsgrupper for resultater innen et bredt spekter av fagområder, som teknologi, nett og tjenester, økonomi, markedsforhold og brukeradferd.

Alle kan foreslå kandidater til Telenors nordiske forskningspris. Prosedyren for å fremme forslag er tilgjengelig på nettsidene til Telenor FoU, skriver Telenor i en pressemelding.

Alle forslag skal skrives på engelsk og begrunnes ut fra et sett vurderingskriterier. Innkomne forslag vurderes av en internasjonalt sammensatt priskomité som ledes av Telenors konserndirektør for teknologi, Berit Svendsen.

Det blir i år åttende gang Telenor deler ut forskningsprisen. Prisutdelingen i 2004 vil finne sted på et arrangement på Telenor Fornebu 14. september.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.