BLOG

Smartere Xperia på vei

Om (i skrivende stund) 9 timer, 17 minutter og ett sekund) kommer noe smartere fra Sony Ericsson. På en nettside med teksten "Smarter is coming" lokker Sony med det som kan se ut som et nytt produkt. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. aug. 2010 - 15:40

Oppdatert: Vi tippet fullstendig feil. Timeren var en nedtelling til lanseringen av Xperia X10 i USA. Velkommen etter, amerikanere, og lykke til på andre siden av dammen, Sony Ericsson!

Men antakelig er det snakk om Android 2.1-oppdateringen til Xperia X10, og ikke en ny telefon. GSM Arena påpeker at dersom du fikler med bildet i et redigeringsprogram, vises en telefon med Sony Ericsson- og Xperia-logo. 

Oppdateringen skal ifølge planen komme i løpet av tredje kvartal. Det vil si en gang mellom juli og september, så vi tipper i likhet med GSM Arena at det er snakk om oppdateringen.

Det er snakk om ganske så vesentlige forbedringer, inkludert videoopptak i HD (720p) og støtte for DLNA. I tillegg skal Timescape-systemet til Sony Ericsson oppdateres.

Men det er klart - vi hadde ikke blitt grinete om det viste seg at Sony Ericsson kom med oppdatering til Android 2.2, og bare hoppet rett over 2.1. Og så hadde det vært greit om oppdateringen også gjaldt Mini-telefonene.

Hva som kommer får vi se når klokka har telt ned. I mellomtiden kan du lese testene våre av Xperia X10, X10 Mini og X10 Mini Pro.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Sonystyle.com, via: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.