BLOG

Slik skal ZTE prise seg inn i hjertene våre

Da vi testet ZTE Blade - du vet, telefonen med god skjerm og greie spesifikasjoner til 1500 kroner - tenkte vi at dette neppe kan være noe produsenten tjener penger på. Tanken slo oss også da vi i sted var innom ZTEs stand på Mobile World Congress for å prate med key account manager for terminals & handsets (puh!) Ronen Hansen om den nye modellen de skal slippe, ZTE Skate.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. feb. 2011 - 11:49

For dette er billige saker. ZTE Blade koster 1500 kroner, og den nye modellen med 4,3 tommers skjerm, 800 MHz prosessor og de fleste spesifikasjoner du forventer av en skikkelig smarttelefon, skal koste omtrent 1800 kroner. Uten abonnement.

1800 kroner!

Da begynner vi virkelig å snakke om billige smarttelefoner.

Så er det også klart at disse telefonene ikke får de nyeste systembrikkene eller de raskeste prosessorene, men det har sannelig ikke de like dyre billigmodellene til Samsung, LG og Huawei heller.

Hansen fortalte at reklamekampanjer ikke er deres greie, så de skal satse på at du og jeg snakker pent om ZTE på Facebook, Twitter og Mobili.

God gammeldags "word of mouth", altså. Så lenge produktene holder mål har vi ikke problemer med å se for oss at akkurat det kan gå bra.

I tiden som kommer skal de slippe en Android-telefon med IP67-sertifisering, eller på godt norsk en telefon som tåler røff behandling. Vi kikket også på en ZTE Blade-lignende sak med fulltastatur de tenker på å lansere i Norge til omtrent samme pris som Blade - 1500 kroner.

Og det passer jo ypperlig for fattige, loslitte nerder som oss i Mobili.

Dette blogginnlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.