MOBIL

Slik er HTCs nye menyer

Bilder av Sense 3.5 er lekket.

Sense

Helt siden HTC utelukkende laget Windows Mobile-telefoner har produsenten maskert de originale menyene med sitt eget menysystem, Sense.

Sense er utvilsomt det mest omfattende menysystemet for Android-telefoner. I motsetning til hos de fleste konkurrentene er Sense mye mer enn et "skall", og er tett sydd opp mot maskinvaren i telefonene.  

Når HTC lager Android-telefoner maskerer de alltid hele systemet med sine egne Sense-menyer, som har blitt stadig mer omfattende de siste årene. Det forventes at produsenten viser frem den neste versjonen av dette menysystemet under en HTC-event i London førstkommende onsdag. 

Sense 3.5 blir mest sannsynlig lansert sammen med et par nye HTC-telefoner, der den ene kan se ut til å bli et skikkelig monster.

LES OGSÅ: Hvilken HTC passer for deg?

Allerede lekket

HTC har ikke greid å holde lokk på Sense 3.5 før lanseringen, og nå har det kinesiske nettstedet xda.cn lekket bilder som viser det nye systemet.

Det er ikke lurt å forandre for mye på en oppskrift som fungerer, og det ser heller ikke ut til at det er drastiske forskjeller på dagens Sense 3.0 og den kommende 3.5-utgaven.

Startskjermen har blitt pusset noe opp, og du finner nå taster for både ringing og meny - istedenfor kun meny - nederst.

Hurtiginnstillingene i varslingspanelet har også fått et par nye elementer. Blant annet vises nå navnet på Wi-Fi-nettet du er tilkoblet øverst, og du får også opplyst hvor mye tilgjengelig minne du har å rutte med.

Mindre krevende

Ellers skal det være gjort en del endringer i koden som skal gjøre Sense 3.5 mindre krevende for maskinvaren enn Sense 3.0. Dette vil gjøre at menysystemet vil oppleves som sprekere og mer responsivt også i billigmodellene.

Vi regner med at HTC avslører flere nyheter når de lanserer menysystemet offisielt neste uke.

Kilder: GSM Arena, XDA.cn

Les mer om: