VR

Slik er det å kjøre en Tesla X

VR-video! Bli med på en kjøretur i Oslo

Bilde: Foto: Eirik Helland Urke
Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
2. juli 2016 - 19:27

De ivrigste har ventet i årevis, og denne uka fikk de første norske kundene levert sin Tesla model X - en kraftplugg av en elektrisk SUV med karakteristiske Falcon Wing-dører bak.  

Vi fikk sitte på da kunden Bertin Torgersen fikk sin første prøvetur, og ved hjelp av VR-teknologi kan du få noe av den samme opplevelsen.

For å se videoen på mobil eller med VR-briller må den åpnes i Youtube-appen. På vanlig datamaskin kan du klikke og dra i videoen for å se deg rundt.

Videoen støtter også Gear VR, Oculus Rift og HTC Vive via Vrideo.

– Vi har levert ut en håndfull biler til Norge denne uka, og det er selvfølgelig kjempestas, sier kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland i Tesla Norge til Teknisk Ukeblad. Nå er masseproduksjonen i gang, og de som bestiller nå kan forvente levering innen året er omme, sier Roland.

Bertin Andre Torgersen var også fornøyd etter den første prøveturen, selv om han må vente helt til oktober med å få sitt eget eksemplar. 

Det hjelper antakelig litt at han har sikret seg en ny Model S mens han venter. 

Bertin Torgersen var fornøyd med prøveturen med Tesla Model X.
Bertin Torgersen var fornøyd med prøveturen med Tesla Model X. Foto: Foto: Eirik Helland Urke

 

 
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.