MOBIL

Slik blir julekalenderen

Vil du vinne en Samsung Galaxy Note II med 64 GB minnekort, seks måneders fri bruk av Netflix og ett års betalt abonnement?

30. nov. 2012 - 18:01

Som du sannsynligvis har fått med deg er det 1. desember i morgen, noe som betyr at du kan forvente 24 dagers adventsspetakkel med julepynt i gatene, julemusikk på radioen og julenisser på kjøpesentrene.

Dette er greit nok, men det som virkelig setter fart på julestemningen er selvsagt Mobilis årlige julekalender. Tradisjonen tro åpner vi denne for allmenheten ved midnatt, og du får sjansen til å vinne harde pakker hver eneste dag frem til og med julaften.

Ny vri

Mens tidligere julekalendere har vært mer eller mindre hjemmesnekrede kombinasjoner av Google Docs og vårt eget publiseringssystem, har vi i år gått for en løsning knyttet til vår utmerkede Facebook-side.

Vi er altså frekke nok til å kreve at du må være medlem av Facebook-skaren vår for å delta i julekalenderen. Dette håper vi imidlertid premielisten veier opp for - med en totalverdi på 54200 kroner har vi en fyldigere premiepott enn noensinne.

Hovedpremien

I år har vi ikke tenkt å hemmeligholde hovedpremien - altså den du kan vinne på julaften. Derfor kjører vi en presentasjon allerede nå:

  • Samsung Galaxy Note II
  • Netcom Fastpris Large, ett år
  • Netflix-abonnement, seks måneder
  • Minnekort på 64 GB

Her er en litt fyldigere gjennomgang av premiepakken

Galaxy Note IIDette er det råeste du får tak i på mobilfronten.

Samsung Galaxy Note II er alle mobilnerders våte drøm, og har det meste du kan be om av teknologi og funksjoner. Med en gedigen 5,5-tommers skjerm og 720p-oppløsning egner den seg like bra til film som til surfing, og den medfølgende pekepennen gir deg både bedre presisjon og en rekke innebygde, prakiske funksjoner.

Da vi var ferdig med testperioden var det latterlig enkelt å sette karakter på denne godbiten: En soleklar sekser.

Les test av Galaxy Note II

Premien er levert av Samsung, og har en verdi på ca 4500 kroner.

NetCom Fastpris LargeNetcom stiller med ett års forhåndsbetalt abonnement i premie.

Straks man har en Galaxy Note II blir det veldig morsomt å bruke telefonen, og det blir fort dyrt.

Men her kommer NetCom til unnsetning. 

Sammen med telefonen får du nemlig med et årsabonnement på Netcom Fastpris L. Dette abonnementet burde være mer enn tilstrekkelig for deg som ringer og sender SMS hele dagen - her kan du ringe i 1200 minutter og sende 1200 meldinger per måned uten ekstra kostnader. 1000 MB data er også inkludert i abonnementet.

NB! Du må selv betale for forbruker utover den medfølgende pakken.

Premien er levert av NetCom, og har en verdi på 4188 kroner.

Halvtårsabonnement på NetflixMed Netflix kan du streame film og TV-serier rett på telefonen.

For halvannen måned siden innvaderte Netflix det norske markedet. Her får du tilgang til et stadig voksende bibliotek med TV-serier og film, som kan streames direkte til både spillkonsoller, datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. 

LES OGSÅ: Slik kommer du i gang med Netflix på mobilen

Dette er i våre øyne et perfekt supplement til Samsung Galaxy Note II, som er den hyggeligste telefonen å se film på i dag. Det er Netflix enige i, og legger derfor et gratisabonnement på seks måneder i førstepremiepotten.

Premien er levert av Netflix, og har en verdi på 474 kroner.

Minnekort - 64 GBRed.ass. Mio mente det et 64 GB minnekort ville gjøre premien komplett.

Med markedets råeste telefon, ett års fri bruk og et halvt år med filmglede, tenkte vi egentlig at premien var fin nok.

Vi mottok imidlertid protester fra vår firbeinte redaksjonsassistent, Mio, som mente at det var uhørt å ikke gjøre premien komplett ved å legge et minnekort i pakken.

Etter litt forhandlinger ble vi enige om å slenge et 64 GB MicroSD-kort på toppen av premiepotten, så har du faktisk alt du trenger.

Premien har en verdi på ca 500 kroner, og trekkes fra lønna til redaksjonsassistenten.

Du kan øke DINE vinnersjanser

Siden vi liker å skryte så skal vi ikke legge skjul på at vi synes vi har en forbaska bra hovedpremie i år, og vi har derfor bestemt oss for å belønne de som er ivrigst etter å slå kloa i den.

I motsetning til i de 23 andre lukene er det nemlig ikke bare de som deltar på julaften som har muligheten til å vinne godsakene. Når vi kjører trekningen 24. desember trekker vi vinneren utfra samtlige riktige svar vi har fått inn iløpet av adventstiden.

Dette betyr at du øker sjansene dine for hver dag du har vært med.

Her slår du altså flere fluer i én smekk: Er du med på samtlige luker har du ikke bare muligheten til å vinne premiene for de dagene du deltar, men får 24 ganger så store vinnersjanser på hovedpremien som de som bare er med på én luke.

Slik deltar du

  1. Lik oss på Facebook-siden vår
  2. Gå inn på julekalenderen og åpne luken for gjeldende dato (vi kommer til å poste lenker både på Facebook og Mobili.no)
  3. Svar på spørsmålene du får servert
  4. Kryss fingrene og klapp katten dinDa gjenstår det bare å ønske deg lykke til, fra oss i Mobili-redaksjonen!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.