MOBIL

Slik blir du bacon-kongen

Jepp. Fredag igjen.

16. sep. 2011 - 10:35
Vis mer

Når vi befinner oss ute blant folk får vi ofte tilbakemeldinger på det vi driver med, og siden disse vanligvis kommer fra venner vanker det oftest høflig ros.

Men ikke alle er like redd for å kritisere oss ved behov. Vi kjenner for eksempel en kar som heter Tobias, som både titt og ofte gir oss tyn.

Og Tobias mener altså vi skriver altfor lite om bacon. Det kan vi for så vidt si oss enig i.

Denne uken har vi derfor tatt for oss et knippe Android-apper som gir bacon en større plass i livet ditt. 

Bacon Rank

Last ned fra Android Market

Det første du må gjøre på veien mot å bli bacon-kongen er å finne ut hvordan du ligger an i forhold til andre baconistas.

Med Bacon Rank kan du plotte inn antall bacon-strimler du spiser hver dag, slik at du ikke faller bakpå. Du kan når som helst synkronisere mot en database som viser hvilken plassering du har på bacon-skalaen.Med Bacon Rank kan du se hvordan du greier deg mot andre baconistas.

Målet er selvsagt å bli nummer én, så her er det bare å henge i.

Baconnection

Last ned fra Android Market

For å komme høyest mulig på rankingen i Bacon Rank må du selvsagt spise bacon. Og selv om dette er en utsøkt rett som fint kan nytes alene er det greit å veksle med litt forskjellige oppskrifter.

Baconnection er en multi-app som blant annet inneholder en imponerende mengde oppskrifter som inkluderer bacon.Baconnection gir deg kunnskap, underholdning og oppskrifter.

Du kan velge om du vil gå direkte inn på oppskriftene i databasen, men om du vil live det opp litt kan du spille bacon-spillet. Her får du først listet opp en rekke bilder av retter som IKKE inneholder bacon, og skal gjette hvilken av disse som for eksempel inneholder mahi mahi.

Når du har gjettet riktig er oppfølgingsspørsmålet hvilken ingrediens i retten som bringer deg nærmere bacon. Målet er å komme frem til en rett som, i motsetning til den mangelfulle retten du startet på, inkluderer bacon. 

Appen har også en quiz-funksjon slik at du kan terpe på bacon-kunnskapene dine mellom måltidene.

Bacon Goggles

Last ned fra Android Market

Selv de gladeste mennesker har dager der ting ikke ser særlig lyst ut, men alt blir som kjent bedre med bacon.Litt bacon gjør lange og harde arbeidsdager som dette lettere å takle.

Bacon Goggles er enkelt og greit en app som plasserer en bacon-stripe i kamerasøkeren din, slik at du får et litt større perspektiv på ting.

Om du for eksempel akkurat har klokket fire timer på Ikea sammen med din bedre halvdel er dette verktøyet du skal bruke for å få komme deg gjennom dagen uten samlivsbrudd eller andre uheldige konsekvenser.

Takin'Bacon Lite

Last ned fra Android Market

Hvis du sitter på bussen kan det være greit å ha noe å drive med, og da er Takin'Bacon Lite et ypperlig valg.Underholdende spill med viktig moral.

Dette er et spill der du av alle ting styrer en bacon-elskende apekatt. Målet er å klatre høyest mulig ved å gripe tak i bacon-stykker og slenge seg oppover. Uten å bli truffet av bomber og annet spetakkel som er på vei for å spolere dagen.

Dersom du har forslag til andre apps som kan forbedre bacon-evnene hos den jevne nordmann er det som alltid bare å lage rabalder i kommentarfeltet nedenfor!Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.