BLOG

Slapp av - du får (sannsynligvis) ikke kreft av mobilen

Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive noen linjer om gårsdagens store nyhet om at Verdens Helseorganisasjon ikke kan utelukke at mobilbruk ikke er kreftfremkallende.Men så kom jeg over dette glimrende blogginnlegget i den norske bloggen "unfiltered perception", som i grunnen oppsummerer saken mye mer omfattende enn vi ville gjort. Dette er anbefalt lesing for deg som er bekymret for stråling fra mobilen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. juni 2011 - 13:19

Verdens Helseorganisasjon har nemlig ikke konkludert med at mobiltelefoner kan være kreftfremkallende. Den sier derimot at de ikke kan utelate at mobilstråling kan være kreftfremkallende.

LES OGSÅ: Hvorfor du skal glemme strålingen

Det burde kanskje ikke komme som noen overraskelse, da det er vanskelig å utelukke noe som helst fullstendig. Det vi vet er at såkalt ikke-ioniserende stråling teoretisk ikke har noen skadevirkninger på kroppen vår. Vi vet også at det ikke er tilstrekkelig med forskning på området, og den som eksisterer er muligens ikke god nok.

Men jeg har ikke tenkt til å stjele bloggposten, så jeg anbefaler alle å ta turen innom for en grundig gjennomgang av hva som faktisk foregår.

LES MER: Unfiltered Perception

Dette blogginnlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.