BLOG

Skulle det gå galt kan vi alltids starte frisørsalong

Det du ser på bildet er nemlig lokalet som før huset "Arne's frisør salong" på Møhlenpris i Bergen. Nå er det Norges Peneste Redaksjon™ – Mobili.no – som holder til her i Storms gate 6. Vi skal ikke kjede deg med masse selvhøytidelig skryt, for det er ikke sånt vi driver med.

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. juni 2010 - 11:34

Til i dag har Mobili.no vært et nettsted drevet fra hjemmekontor. Det fungerer forsåvidt helt greit, men i lengden savner man et jobbmiljø å jobbe i. Så det har vi ordnet oss nå. Det betyr at driften av Mobili fremover blir mer forutsigbar, ikke bare for oss, men også for dere lesere.

Så i dette gamle frisørlokalet finner du nå Mobili.no (det er bare å stikke innom og si hei om du er i nabolaget!).Åpningstidene på døren stemmer ikke nødvendigvis...Mafo har en bærbar PC som har tar med til og fra kontoret. Bærbar som i at den kan bæres, ikke som i "laptop".Dette er Mio, vår redaksjonsassistent.Skikkelige PC-høyttalere må vi ha. Mafo passer på opampen på anlegget.Montering av kontorpulter. I hjørnet ser du opplegg for tilkobling av vasker. Veldig greit om vi skulle endre lokalet til frisørsalong.Vi har en ganske stor gang med nydelig kunst på veggen.Vi har til og med FLISLAGT toalett. Var det noen som sa luksus life?Sånn har vi det altså her.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.