MOBIL

Skal HTC konkurrere mot Spotify?

Kan ha musikkstreamingtjeneste på vei.

15. feb. 2012 - 20:04

HTC er innstilt på å skru opp tempoet på musikksatsingen sin, noe de klart og tydelig beviste da de punget ut 300 millioner dollar for aksjemajoriteten i Beats Audio.

To av selskapets nyeste telefoner, Sensation XL og Sensation XE, kommer også med Beats-logo og lydprofiler optimisert for Beats-hodesett.

Og det ser ikke ut til at HTC har tenkt å bremse ned helt enda. Ifølge Gigaom.com er produsenten i gang med en egen tjeneste for musikkstreaming.

Tanken er at du skal få tilgang til tjenesten på alle kommende HTC-telefoner, og få tilgang til musikkbiblioteket direkte fra den forhåndsinstallerte musikkspiller-appen. Det skal fremdeles gjenstå en del arbeid før ting er på plass, blant annet rundt prising av tjenesten.

Om ryktene stemmer betyr det at produsentens fremtidige telefoner kommer med komplette muligheter for å fylle opp minnekortet med musikk og film, da de fra før av har filmdatabasen HTC Watch (som for øvrig har litt startproblemer her i landet..).

HTC har foreløpig ikke kommentert ryktene, men det spørs om vi ikke får høre mer under Mobile World Congress om halvannen uke.

Kilde: Gigaom

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.