MOBIL

Sett opp Android-telefonen din mot Google

Vi er forskrekket over hvor mange som har Android-telefoner uten å ha Google-konto. Les denne guiden om du er blant dem.

27. apr. 2011 - 13:23
Vis mer

Googles Android-plattform sprer seg i et helt uvirkelig tempo om dagen. En naturlig følge av dette er at en stadig større del av omgangskretsen vår har tatt steget over til Android - og de aller fleste sier seg svært fornøyde med dette valget.

Men for å gå rett til poenget: Siden vi jobber med det vi jobber med pleier vi for eksempel å spørre om folk har installert Angry Birds eller andre godsaker du henter på Android Market. Og her får vi ofte et rystende svar: 

- Jeg har ikke Google-konto.

skal

Hvorfor du ha Google-konto

1. Du får tilgang til Android Market

2. Du får synkronisering av e-post

3. Du får synkronisering av kalender

4. Du får synkronisering av kontakter (og denne setter du virkelig pris på når telefonen havner i brønnen)

5. Det tar et par minutter å sette opp

6. Det er gratis

Nå er vi selvsagt klar over at noen har komplette Exchange-løsninger på jobb og får synkronisert kontakter og e-post her, men vår erfaring er at disse er i mindretall. Dette gir ringvirkninger i form av Facebook-grupper av typen "Mistet mobilen, trenger nummeret ditt". 

Vi antar at det finnes to årsaker til at det i det hele tatt eksisterer Android-eiere uten Google-konto: Latskap eller uvitenhet. Over de neste sidene viser vi deg hvordan du skaffer deg konto og setter denne opp.

Neste side: Fiks deg Google-konto på et par minutter

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.