MOBIL

Se video av LGs monster-Prada

Etter ett par års opphold satser LG igjen på en ny Prada-telefon. Og denne gangen slår den fra seg.

9. aug. 2011 - 12:41

LG har lenge slitt med tallene, men etter at produsenten forandret på hele strategien sin og begynte å satse på få, men råsterke telefoner istedenfor mange halvkjipe modeller opplever selskapet endelig at kvartalsresultatene beveger seg i riktig retning.

Produsenten var først ute med både doble prosessorer i Optimus 2X og 3D-egenskaper i Optimus 3D. Begge disse telefonene er ganske store og klumpete, og her har rå kraft åpenbart blitt satt foran design og vekt.

Både design og krutt

Nå tyder veldig mye på at LG skal ta opp igjen ett av satsingsområdene fra "gamle dager": Prada-telefonene.

Utseendemessig følger den kommende Prada K2 i forgjengernes fotspor, med slank midje og en sort, glossy design. Men denne gangen får du en Android 2.3-telefon som kan konkurrere med de mer hardtslående modellene på markedet.

Telefonen skal blant annet ha den samme, svært lyssterke skjermvarianten som i Optimus Black, og det kan også se ut til at den har doble prosessorkjerner.

Med doble prosessorkjerner følger også rå grafikk og oftest mye arbeidsminne, så vi håper virkelig denne informasjonen stemmer.

Prada K2 var forøvrig en av veldig mange LG-telefoner som var listet opp i et roadmap som ble lekket for to uker siden, noe du kan lese mer om hos Amobil. Vi var i utgangspunktet skeptiske til denne informasjonen, men ut fra videoen nedenfor ser det ut til at ihvertfall K2 er ekte, og da øker plutselig sjansen for at resten av bølingen faktisk også er på vei.

Og nei: Dette er ikke det man kaller en kvalitetsvideo, men det viktigste her er at den viser K2 i en annen variant enn den du ser i toppbildet i denne artikkelen, som åpenbart er snekret i et dataprogram.

Kilder: Pocketnow, GSM Arena

LES OGSÅ:

Test av LG Optimus 3D

Test av LG Optimus 2X

Test av LG Optimus Black

Slik er LGs nye strategi

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.