BLOG

Se Motorolas nye Android-telefon

Motorola slapp i går sin andre Android-telefon, som har fått navnet Backflip. Den har en noe spesiell design, og er i motsetning til hva man kanskje skulle tro ikke en skyvetelefon, men en klapptelefon. Med tastene og skjermen på utsiden.Amerikanske Motorola er, kanskje litt som den amerikanske bilbransjen, ikke helt i takt med resten av verden. Designen er mildt sagt oppsiktsvekkende, og spør du oss er det ikke på den positive enden av skalaen.

Vi skal ikke henge oss så mye opp i at Backflip er stygg. For Motorola skal ha for at de tør å teste ut nye designkonsepter. Backflip er basert på Android 1.5, har Wi-fi, super-3G, GPS og et kamera med fem megapikslers oppløsning.

Når telefonen er klappet sammen er fulltastaturet på baksiden og skjermen på fremsiden. Skjermen måler 3,1 tommer og har oppløsningen 480 x 320 piksler. Menysystemet er det Motorola-utviklede Motoblur-systemet. Dette ligger på toppen av de vanlige Android-menyene, slik som HTCs Sense-sysytem.

Telefonen skal komme i salg i store deler av verden i løpet av dette kvartalet. Men Motorola har for lengst sluttet å selge mobiler i Norge, så skal du ha deg en Backflip må du nok bestille fra utlandet en plass.

Du kan se alle spesifikasjonene hos Motorola.

 

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Via: Engadget.com
Kilde: Motorola.com

Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.