BLOG

Se Motorolas nye Android-telefon

Motorola slapp i går sin andre Android-telefon, som har fått navnet Backflip. Den har en noe spesiell design, og er i motsetning til hva man kanskje skulle tro ikke en skyvetelefon, men en klapptelefon. Med tastene og skjermen på utsiden.Amerikanske Motorola er, kanskje litt som den amerikanske bilbransjen, ikke helt i takt med resten av verden. Designen er mildt sagt oppsiktsvekkende, og spør du oss er det ikke på den positive enden av skalaen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. jan. 2010 - 12:47

Vi skal ikke henge oss så mye opp i at Backflip er stygg. For Motorola skal ha for at de tør å teste ut nye designkonsepter. Backflip er basert på Android 1.5, har Wi-fi, super-3G, GPS og et kamera med fem megapikslers oppløsning.

Når telefonen er klappet sammen er fulltastaturet på baksiden og skjermen på fremsiden. Skjermen måler 3,1 tommer og har oppløsningen 480 x 320 piksler. Menysystemet er det Motorola-utviklede Motoblur-systemet. Dette ligger på toppen av de vanlige Android-menyene, slik som HTCs Sense-sysytem.

Telefonen skal komme i salg i store deler av verden i løpet av dette kvartalet. Men Motorola har for lengst sluttet å selge mobiler i Norge, så skal du ha deg en Backflip må du nok bestille fra utlandet en plass.

Du kan se alle spesifikasjonene hos Motorola.

 

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Via: Engadget.com

Kilde: Motorola.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.