KARRIERE

Savner Knut Olsens dikt

SAVN: Guri Størvold (32), statssekretær i Olje- og energidepartementet, har gode minner om lyriske morgenstunder med NRKs Knut Olsen.
SAVN: Guri Størvold (32), statssekretær i Olje- og energidepartementet, har gode minner om lyriske morgenstunder med NRKs Knut Olsen.

Hvilket annet yrke kunne du tenkt deg?

Jeg ville gjerne ha vært politisk kommentator i et seriøst presseorgan. Der skulle jeg gjerne analysert, synset og sagt hvordan ting burde vært, noe som ofte er langt enklere enn å faktisk gjøre det. Jeg kunne også ha vært gartner med henda i jorda og nesa i et blomsterhav.

Hvilket yrke kunne du absolutt ikke ha tenkt deg?

Det må være finansmegler eller lignende stillinger der jobben bare handler om penger. Jeg kunne aldri bli engasjert i en jobb som kun handler om å gjøre seg selv og andre rik på penger.

Hva er ditt beste minne fra yrkeskarrieren?

Mitt beste minne er nok de daglige redaksjonsmøtene i NRKs debattprogram Redaksjon21, da jeg jobbet med programleder Knut Olsen og andre supre kolleger. Møtene startet med quiz eller morsomme dikt signert Knut Olsen. Med litt latter og moro ble vi klare for en krevende og kreativ dag. Det var svært nyttig og givende å jobbe i Redaksjon21.

Hva vil gjøre norsk arbeidsliv bedre?

Mer latter. Mer ros til kolleger. Og en større forståelse av at alle er viktig, fra sekretæren til sjefen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.