KARRIERE

Sarah læres opp av kinesiske batterieksperter og får kompetansen industrien tørster etter

Har arbeidsplasser, mangler folk. Dette er kompetansen batteriprodusenten Beyonder ønsker seg.

Sarah Karin Larsen hoppet av en bachelorgrad i maskiteknikk ved UiS og begynte hos batteriprodusenten Beyonder i stedet. Her lærer hun å operere en kalenderingmaskin av batterieksperten Fan Zhang fra Kina. Maskinen brukes til å rulle grafittanoder og litiumnikkel-kobolt-katoder jevnt til en bestemt tykkelse ved hjelp av hydrauliske rulle- og pressemaskiner.
Sarah Karin Larsen hoppet av en bachelorgrad i maskiteknikk ved UiS og begynte hos batteriprodusenten Beyonder i stedet. Her lærer hun å operere en kalenderingmaskin av batterieksperten Fan Zhang fra Kina. Maskinen brukes til å rulle grafittanoder og litiumnikkel-kobolt-katoder jevnt til en bestemt tykkelse ved hjelp av hydrauliske rulle- og pressemaskiner. Foto: Beyonder
9. apr. 2021 - 10:29

Sarah Karin Larsen er en av de aller første norske prosessoperatørene som er ansatt i den gryende batteriindustrien i Norge. I mars hoppet hun av en bachelor i maskinteknikk ved Universitetet i Stavanger til fordel for jobb i Beyonder, selskapet som satser på produksjon av litiumione-kondensatorbatterier til industribruk.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.