MOBIL

Samsung-monster med 5,3-tommers skjerm?

Samsung Galaxy Q blir en mobiltelefon med tablet-kraft.

19. juli 2011 - 12:42

Samsung slapp tidligere i år løs Galaxy SII, som til nå har parkert alt annet både på ytelse og skjermkvalitet, men det ser slett ikke ut til å være den siste kruttpakken fra produsenten i år. 

LES MER OM SGSII:

Test av Samsung Galaxy SII
REMATCH: Galaxy SII VS Optimus 3D

5,3-tommer på IFA

Ryktene skal ha det til at Samsung nå jobber med et monster av en Android-telefon, som skal vises frem under IFA-messen i september.

Det mest interessante med telefonen er at den skal ha en skjerm på hele 5,3 tommer, noe som plasserer den i samme klasse som Dell Streak.

Samsung har ikke kommentert ryktene offisielt, og det eksisterer derfor ikke noen håndfaste opplysninger om maskinvaren. Men du kan nok trygt anta at den enten får Samsungs egen Exynos 4210-systembrikke eller Nvidias Tegra 2 under skallet, sammen med 1 GB arbeidsminne.

Tablet, telefon eller begge deler?

Med 5,3 tommers skjerm er det usikkert om Samsung kommer til å profilere apparatet som mobiltelefon med stor skjerm eller tablet med liten skjerm. 

Mest sannsynlig blir det en mellomting, og det er faktisk ganske bra timing om du ser på Googles Android-planer.

Den neste store Android-versjonen, Ice Cream Sandwich, skal nemlig smelte sammen tablet-versjonen og mobilversjonen av Android til én kraftig og veldig skalerbar utgave av plattformen. Denne versjonen er ventet iløpet av året, og vil definitivt bane vei for flere produkter i mellomklassen.

Les mer om Googles Android-planer

Vi regner med det dukker opp mer konkret info om Galaxy Q iløpet av de neste ukene mot IFA-messen.

Kilder: Sammy Hub, Android Community

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.