MOBIL

Samsung lanserer Galaxy Music

Liten tvil om hva som er hovedfunksjonen. 

9. okt. 2012 - 13:42

Samsung annonserte i dag Galaxy Music, som er rettet mot dem som ikke vil punge ut i dyre dommer for å få gode musikkegenskaper. 

Det er selvsagt musikkfunksjonene som står i fokus her, og Samsung lover "superb" lydkvalitet både fra stereohøyttalerne og den vanlige minijack-utgangen. Musikkprogramvaren skal også være påkostet. 

Som seg hør og bør kommer telefonen med ferdig FLAC-støtte. 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Galaxy Music kjører ellers på nest nyeste Android-versjon, altså 4.0 Ice Cream Sandwich.

Medium på resten

For å holde kostnadene nede har Samsung holdt resten av spesifikasjonene nøkterne. Telefonen har en tre tommers TFT-skjerm med 240 x 320 pikslers oppløsning, et kamera som tar bilder i tre megapikslers oppløsning og 4 GB internminne. Minnet kan utvides med MicroSD-kort. 

Hvilken systembrikke som står i telefonen er ikke oppgitt, men vi tipper det er snakk om Qualcomm MSM7227A, som er typisk for denne typen telefoner. 

Størrelsen burde ikke være avskrekkende. Galaxy Music måler 110 x 59 x 12,25 mm og veier 107 gram. 

 ... og prosjektør..?Sakset fra Samsungs spesifikasjonsliste. Vi tipper det er en slurvefeil. 

I spesifikasjonslistene hos Samsung er det oppgitt at telefonen har en WVGA-prosjektør, men vi antar det hadde vært naturlig å i det minste nevne denne faktoren i skryteteksten om det faktisk var tilfelle. 

Mest sannsynlig er det snakk om en slurvefeil her. Skal du ha prosjektørtelefon er det per i dag kun Galaxy Beam som gjelder. 

Pris og tilgjengelighet er forløpig litt i det blå, men vi tipper den lander et stykke under 2000 kroner når den kommer. 

Kilde: Samsung

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.