MOBIL

Samsung Galaxy Tab 7.7 er rett rundt hjørnet

Fjerning av infrarød port er grunnen til at den er forsinket.

12. feb. 2012 - 13:30

Samsung benyttet IFA-messen i Berlin i oktober til å lansere en drøss med nye produkter. Vi har allerede testet kjempetelefonen Galaxy Note og Windows Phone-godsaken Galaxy W, som var på markedet kjapt etter lansering. 

LES OGSÅ: Maktdemonstrasjon fra Samsung

Men slett ikke alle produktene gikk ut like knirkefritt. Produsenten introduserte også den svært lovende tableten Galaxy Tab 7.7, som i utgangspunktet skulle vært på markedet like over nyttår. Den har imidlertid latt vente på seg. 

Fjerner IR-port

Grunnen til at den til nå ikke har kommet til Norge ifølge Samsung at de har gjort en revisjon av tableten og fjernet den infrarød porten. Denne skulle gjøre det mulig blant annet å bruke Galaxy Tab 7.7 som universell fjernkontroll til TV og annet. 

Hvorfor de har fjernet denne vet bare Samsung, men da Galaxy Tab 7.7 ble lansert var porten tydelig synlig på høyre side av enheten.

Kommer denne uken

Etter forsinkelse på forsinkelse får vi vite at Galaxy Tab 7.7 skal komme i salg i løpet av uken.  

Den opprinnelige prislappen var anslått til rundt 5300 kroner, men det ser ut til at den ligger nesten tusen kroner lavere enn dette. 

LES OGSÅ: Apple stopper Galaxy Tab 7.7

Om du lurer på hva som gjør denne tableten så interessant kan vi blant annet nevne at den har 7,7-tommers Super AMOLED Plus-skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler, kombinert med Samsungs råsterke grafikkbrikke Exynos 4210. 

Mer om Galaxy Tab 7.7 leser du her

Denne artikkelen er en del av en ny serie her på Mobili. Hver uke kommer vi til å be om innspill til en artikkel fra våre Facebook-følgere, og deretter plukker redaksjonen ut ett av forslagene. Denne uken valgte vi Jan Christians forslag om å finne ut hvorfor Samsung Galaxy Tab 7.7 er forsinket.

Har du en artikkel du ønsker at vi skal skrive? Fortell oss om det på Facebook-siden vår.

Mobili.no på Facebook

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.