MOBIL

Samsung Galaxy S III 15. mars?

Samsung har sendt ut en invitasjon som hinter om en noe etterlengtet oppfølger..

20. feb. 2012 - 18:00

Oppdatert: I ettertid ser vi altfor tydelig at det slett ikke er Samsung Mobile som har sendt ut denne invitasjonen, men Samsung Electronics. Og den forskjellen er ganske stor. Sistnevnte driver nemlig med TV-er og slikt, og ikke mobiler. Så det er kanskje ikke så dumt å ha lave forventninger til denne lanseringen, i alle fall når det kommer til mobiltelefoner.

Samsung lanserte i fjor en av tidenes beste telefoner: Galaxy S II, og det er forventet at vi får se en oppfølger til denne i løpet av våren.

LES OGSÅ: Dette kan være Galaxy S III-spesifikasjonene

I motsetning til resten av produsentene har Samsung imidlertid droppet å legge lanseringen til verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, som går av stabelen neste uke. Det kan likevel se ut til at ventetiden ikke blir merkbart mye lengre for de som venter på Galaxy S III.

Produsenten har nemlig sendt ut en noe kryptisk invitasjon til en lansering 15. mars. På invitasjonen du ser øverst i artikkelen er det plassert en figur som minner mest om et IKEA-møbel. Og sist vi sjekket laget ikke Samsung ting som ikke går på strøm.

Med forbehold om at noen av oss kan være farget av personlige interesser har vi hentet frem Paint og tolket IKEA-spetakkelet: Miniguide: Slik blir du en del av Samsungs utspekulerte PR-apparat.

Kilde: Sammobile

LES OGSÅ:

Er dette Galaxy S III?

Galaxy S III i salg i april?

Oppfølgerne vi ser frem til

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.