ARBEIDSLIV

Samarbeider om doktorgrads-utdanning

UNIVERSITETSAMBISJONER: - Samarbeidet med UiO er viktig med tanke på våre universitetsambisjoner, sier rektor Halvor Austenå ved Høgskolen i Vestfold.
UNIVERSITETSAMBISJONER: - Samarbeidet med UiO er viktig med tanke på våre universitetsambisjoner, sier rektor Halvor Austenå ved Høgskolen i Vestfold. Bilde: Finn Halvorsen
Finn Halvorsen
29. mai 2006 - 13:25

– Avtalen bekrefter høyskolens sentrale posisjon innenfor mikroteknologi. Samarbeidet med UiO på dette fagfeltet er viktig med tanke på våre universitetsambisjoner, sier rektor Halvor Austenå.

Høyskolen har de siste årene satset betydelige ressurser på utvikling av masterstudier i mikroteknologi, som nå blir det første fagområdet der høyskolen tilbyr doktorgradsutdanning.

Næringslivsamarbeid

Høyskolen i Vestfold har i dag et nært samarbeid med det kunnskapsintensive næringslivet i Vestfold som finansierer en rekke stipendiatstillinger ved høgskolen.

Den inngåtte avtalen vil kunne bidra til å rekruttere og utdanne flere gode kandidater av høy internasjonal kvalitet og skape et enda bedre samarbeidsklima mellom det teknologibaserte næringsmiljøet og universitets- og høyskolesektoren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.