MOBIL

Så kjapt er Galaxy Nexus-kameraet

VIDEO: Kameraet i Samsung Galaxy Nexus er drøye saker.

14. des. 2011 - 12:15

Vi har fått inn en av årets mest etterlengtede telefoner til test: Galaxy Nexus. Dette er den nyeste "Google-telefonen", og den første med Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Den står også først i køen for alle kommende Android-oppdateringer.

LES OGSÅ:

Lyntest av Samsung Galaxy NexusVi har allerede laget en unboxing-artikkel på Galaxy Nexus, men siden vi vet at det er stor interesse rundt denne modellen kommer vi til å kjøre ut ekstra artikler om vi kommer over ting litt utover det vanlige i testperioden.

Og vi har allerede funnet én faktor som for mange vil være grunn nok alene til å vurdere Galaxy Nexus: Kamerahastigheten.

Vi har ikke tenkt å legge ut i det vide og det brede om kameraspesifikasjonene i denne omgang, men lar videoen nedenfor tale for seg. Vi har aktivert kameralyden for å gi deg et inntrykk av hastigheten her.

Demonstrasjon av kamerahastigheten i Galaxy Nexus

Når kommer den fullstendige testen?

Da det både er snakk om en helt ny Android-versjon og en hel del andre nyheter her har vi ikke tenkt å forhaste oss med testen, men med mindre det dukker uforutsette utfordringer burde den være klar i slutten av neste uke.

Dersom det er noe du vil vi skal ta en ekstra kikk på i testperioden kan du enten skrike ut på Facebook-siden vår, i kommentarfeltet nedenfor eller sende en e-post.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.