FOLK

Regionvegsjef blir assisterende fylkesmann

Berit Brendskag Lied slutter i Vegvesenet etter 27 år.

Berit Brendaskag Lied.
Berit Brendaskag Lied.
29. mai 2019 - 16:11

Regionvegsjef Berit Brendskag Lied i Region midt slutter i Statens vegvesen for å bli assisterende fylkesmann i Møre og Romsdal, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

Brendskag Lied har vært ansatt i Statens vegvesen i over 27 år blant annet som seksjonsleder, produksjonssjef, ressurssjef og de siste 12 årene som regionvegsjef. Hun tiltrer sin nye stilling som assisterende fylkesmann 1. september.

– Jeg har hatt ei fantastisk tid i Statens vegvesen. Etaten har gitt meg mange muligheter for både faglig og personlig utvikling. Dessuten har jeg blitt kjent med mange dyktige og hyggelige kolleger som jeg kommer til å savne, sier Berit.

Har tro på Vegvesenet

– Det er vemodig å ta farvel, men endringer gir også rom for refleksjon og ettertanke og etter 27 år i etaten er det riktig tidspunkt for meg å gå videre og gi stafettpinnen videre til andre.

– Jeg har stor tro på at de grep som nå blir tatt i Statens vegvesen er riktig og viktig for at Vegvesenet også i framtida skal være en etat som løser viktige samfunnsoppgaver med topp kompetanse på en effektiv måte. Jeg ønsker mine kolleger lykke til i det videre arbeidet med endringene i Vegvesenet.

12 år i etatsledelsen

Konstituert vegdirektør Bjørne Grimsrud beskriver Berit som en klippe i Vegvesenet.

– Hun har blant annet vært med å sette sitt preg på Vegvesenet som medlem av etatsledelsen de siste 12 årene og som leder av effektivitetsprogrammet. En god leder kan beskrives som tydelig, omsorgsfull og beslutningsdyktig. Jeg synes det passer godt på Berit. Jeg ønsker henne lykke til i ny og spennende jobb, sier Grimsrud.

Brendskag Lied slutter 12. juli. Strategisjef Kjetil Strand vil fungere som regionvegsjef ut året.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.