MOBIL

Råsterk tastaturmobil fra Samsung

Er du blant dem som foretrekker fysisk tastatur? Da er det bare å krysse fingrene for at denne er ekte.

10. aug. 2012 - 12:24

Samtidig som skjermtastaturene har blitt bedre og bedre går det stadig lenger tid mellom hver gang det dukker opp mobiltelefoner med fysisk fulltastatur, og de som finnes i dag kan på langt nær måle seg med de kvasseste toppmodellene på markedet når det kommer til maskinvare.

LES OGSÅ: Disse tastaturmobilene har du å velge mellom

Dette ser ut til å kunne endre seg, etter at det lekket bilder av det som skal være Samsung Galaxy S Blaze Q (Puh..). Ryktene skal ha det til at denne skal presenteres offisielt neste uke.

Telefonen på bildet er T-Mobile-versjonen, som skal være utstyrt med en tokjernet Qualcomm Snapdragon S4-systembrikke. Mest sannsynlig snakker vi om den samme maskinvaren som står i LTE-versjonen av Galaxy S III. Det er ikke utenkelig at den i likhet med toppmodellen også vil dukke opp i en variant med Exynos-maskinvare (som står i den "norske" versjonen av Galaxy S III).

Arbeidsminnet skal være på 1 GB, mens internminnet skal romme 16 GB. Du kan i tillegg utvide kapasiteten med Micro SD-kort.

Telefonen skal ellers ha 720p-oppløsning. Ut fra bildet ser den ut til å ha en størrelse på mellom 4 og 4,3 tommer.

Det obligatoriske saltet...

Ingenting av infoen her er bekreftet av Samsung, og da er det alltid en sjanse for at vi snakker om en ren Photoshop-jobb her. Ryktene skal ha det til at Samsung kommer med offisiell info 15. august, så inntil da er det bare å ta alt med en klype salt.

Kilder: Tmonews.com via GSM Aren

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.