MOBIL

Råsterk tastaturmobil fra Samsung

Er du blant dem som foretrekker fysisk tastatur? Da er det bare å krysse fingrene for at denne er ekte.

Samtidig som skjermtastaturene har blitt bedre og bedre går det stadig lenger tid mellom hver gang det dukker opp mobiltelefoner med fysisk fulltastatur, og de som finnes i dag kan på langt nær måle seg med de kvasseste toppmodellene på markedet når det kommer til maskinvare.

LES OGSÅ: Disse tastaturmobilene har du å velge mellom

Dette ser ut til å kunne endre seg, etter at det lekket bilder av det som skal være Samsung Galaxy S Blaze Q (Puh..). Ryktene skal ha det til at denne skal presenteres offisielt neste uke.

Telefonen på bildet er T-Mobile-versjonen, som skal være utstyrt med en tokjernet Qualcomm Snapdragon S4-systembrikke. Mest sannsynlig snakker vi om den samme maskinvaren som står i LTE-versjonen av Galaxy S III. Det er ikke utenkelig at den i likhet med toppmodellen også vil dukke opp i en variant med Exynos-maskinvare (som står i den "norske" versjonen av Galaxy S III).

Arbeidsminnet skal være på 1 GB, mens internminnet skal romme 16 GB. Du kan i tillegg utvide kapasiteten med Micro SD-kort.

Telefonen skal ellers ha 720p-oppløsning. Ut fra bildet ser den ut til å ha en størrelse på mellom 4 og 4,3 tommer.

Det obligatoriske saltet...

Ingenting av infoen her er bekreftet av Samsung, og da er det alltid en sjanse for at vi snakker om en ren Photoshop-jobb her. Ryktene skal ha det til at Samsung kommer med offisiell info 15. august, så inntil da er det bare å ta alt med en klype salt.

Kilder: Tmonews.com via GSM Aren

Les mer om: