IKT

Pris til Haugalandet

Oppfinner og teknisk direktør i Hatteland Computer, Ingvar Hognaland, fikk diplomet og beviset på at Autostore er kåret til Årets Ingeniørbedrift av Teknisk Ukeblads lesere. Adm.dir og sjefredaktør Tommy Rudihagen (th) i Teknisk Ukeblad sto for utdelingen på Kursdagene i Trondheim tirsdag kveld. Foto: Anne Grete Nordal, Magasinet Tekna
Oppfinner og teknisk direktør i Hatteland Computer, Ingvar Hognaland, fikk diplomet og beviset på at Autostore er kåret til Årets Ingeniørbedrift av Teknisk Ukeblads lesere. Adm.dir og sjefredaktør Tommy Rudihagen (th) i Teknisk Ukeblad sto for utdelingen på Kursdagene i Trondheim tirsdag kveld. Foto: Anne Grete Nordal, Magasinet Tekna Bilde: Anne Grete Nordal, Magasinet Tekna


Oppfinner og teknisk direktør i Jacob Hatteland Computer AS, Ingvar Hognaland, mottok prisen under festmiddagen under Kursdagene i Trondheim.Teknisk Ukeblads leserer var soleklar i sin dom: Autostore var beste kandidat.

Årets Ingeniørbedrift gikk dermed til et lagersystem som i utgangspunktet ble utviklet for intern bruk i Hatteland-gruppen.

Flere internasjonale aktører har vist interesse for å kjøpe lagerkonseptet. Første installasjon hos en ekstern bruker gjøres på Oppdal nå.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.