FJELLSIKRING

Presis kjøper virksomhet innen drift og vedlikehold av fergekaier og fjellsikring

Presis Infra AS etablerer datterselskapet Stetind Entreprenør AS og overtar Implenia Norge sin virksomhet innen drift og vedlikehold av fergekaier og fjellsikring.

Et datterselskap av Presis Infra AS kjøper Implenias ferjekaivedlikeholds- og fjellsikringsvirksomhet i Nord-Norge.
Et datterselskap av Presis Infra AS kjøper Implenias ferjekaivedlikeholds- og fjellsikringsvirksomhet i Nord-Norge. Foto: Implenia
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
9. apr. 2021 - 12:48

Presis Infra AS styrker gjennom etablering av Stetind Entreprenør AS sin satsing innen drifts- og vedlikeholdsmarkedet i Norge.

Selskapet har inngått avtale med Implenia Norge AS om overtakelse av drifts og vedlikeholdskontrakt på 118 fergekaier i Nord-Norge, i tillegg til at man tar over Implenia sin enhet innen fjellsikring i dagen.

Overtagelsen skjer med virkning fra 9. april 2021.

Daglig leder Bård Kristian Flore.
Daglig leder Bård Kristian Flore.

– Vi er meget fornøyd med å få denne muligheten. Spesielt gleder vi oss til å få nye dyktige og kompetente medarbeidere inn i vår organisasjon, og sammen med dem utvikle disse segmentene videre, sier daglig leder i Presis Infra, Eivind Iden.

Stetind Entreprenør vil satse videre innen de to kjerneområdene; drift og vedlikehold av fergekaier og fjellsikring i dagen. Satsingen vil være landsdekkende og ledes fra hovedkontoret i Brønnøysund.

Bård Kristian Flore er ansatt som daglig leder for selskapet.

– Jeg er svært takknemlig for å ha fått muligheten til å være med helt fra starten av som leder for et nytt og spennende selskap. Stetind Entreprenør vil passe godt inn i forretningsmodellen til Presis Infra, og vil ha alle forutsetninger for å lykkes videre innenfor fagfelt vi har jobbet med i mange år, sier han i en pressemelding fra selskapet.

Frank Sve  er en av de fem representantene fra FrP som står bak forslaget om å avvikle Statens vegvesen.
Les også

Vil legge ned Vegvesenet: – Manglende sikkerhetsforståelse

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.