CES 2020

Podkast: Etter mange kilometer på messegulvet i Las Vegas, gleder vi oss til å reise hjem. Her er høydepunktene fra CES 2020

CES - Consumer Electronics Show i Las Vegas er et mylder av nye produkter, ny teknologi og et hav av mennesker.

Oppdaterte og slitne: Fra venstre; Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad Media og Trond Markussen, president i NITO og styreformann i Teknisk Ukeblad Media
Oppdaterte og slitne: Fra venstre; Jan Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad Media og Trond Markussen, president i NITO og styreformann i Teknisk Ukeblad Media Foto: Odd Richard Valmot
9. jan. 2020 - 17:00

Rundt 4000 utstillere, fra veldig små startup-er til teknologigiganter, stiller ut under noen hektiske dager i Las Vegas i starten av januar. Jan og Odd Richard har vært der sammen med førstereisgutt Trond Markussen, president i NITO og styreformann i Teknisk Ukeblad Media.

Inntrykkene er mange etter svært mange kilometer gåing på messegulv. Vi har sett mye helt nytt og masse små forbedringer på kjente teknologier. Noen norske utstillere har vi møtt, men vi skulle gjerne sett flere av dem.

Likevel er det beste med CES i Las Vegas at vi snart skal hjem til Norge. 

Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.
Odd Richard Valmot og Jan M. Moberg.

Podkasten Teknisk Sett

Jan M. Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs podkast Teknisk sett. Produsent er Sebastian Storvik.

Følg vår nye side på Facebook!

Hvis du abonnerer på Teknisk sett på iTunes, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder torsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei til jobben på fredager.

Mer podkast fra Teknisk Ukeblad Media

Hør gjerne også vår søsterpublikasjons nye podkast Dobbeltklikk. En podkast om IT, av Digi.no. I første episode kan du høre historien om kunstig intelligens, og hvorfor begrepet er problematisk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.