MOBIL

Playstation Mobile på vei i marsjfart

Sony skal allerede i høst lansere en ny og sterkere satsing på mobile spilltjenester.

16. aug. 2012 - 06:00

Da Sony het Sony Ericsson fridde de til spillfrelste mobilbrukere med telefonen Xperia Play, som kom med dedikerte spilltaster og skreddersydd innhold.

Telefonen ble aldri noe braksuksess, og det store spillutvalget uteble. Det betyr ikke at Sony har gitt opp den mobile spillsatsingen sin, og produsenten har nå annonsert noen nyvinninger i "nye" Playstation Mobile, som kommer i utvalgte markeder allerede til høsten.

Étt spill - alle apparater

Det viktigste punktet er muligens at alle spillene du kjøper nå vil bindes til Playstation-IDen din. Det betyr at et spill du kjøper på Playstation Store vil fungerere på alle Sony-apparatene som støttes, og du trenger bare kjøpe det én gang.

Det snakkes også om at fremgangen i spillene skal lagres i nettskyen, slik at du skal kunne fortsette der du slapp selv om du har byttet spillmaskin.

HTC er allerede blant de Playstation-sertifiserte produsentene, og Sony annonser nå at også Asus og Wikipad har slengt seg på laget.

Tjenesten skal i første omgang ut i Japan, USA, Canada, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, italia spania og Australia, men flere land skal føyes på listen fortløpende.

Kilde: Sony

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.