ROMFART

Pentagon bekrefter at de har etterforsket UFO-er i årevis

Offentliggjør bilder.

Pentagon har offentliggjort en video som viser en UFO utenfor kysten av San Diego i 2004, filmet fra en militær F/A-18 Super Hornet . Det amerikanske forsvarsdepartementet har etterforsket denne og lignende observasjoner.
Pentagon har offentliggjort en video som viser en UFO utenfor kysten av San Diego i 2004, filmet fra en militær F/A-18 Super Hornet . Det amerikanske forsvarsdepartementet har etterforsket denne og lignende observasjoner. Pentagon
17. des. 2017 - 09:22

USAs forsvarsdepartement har de siste årene satset millioner av dollar på å undersøke meldinger om UFO-er, bekreftet de for første gang lørdag.

Ifølge New York Times har USA brukt over 22 millioner dollar i året på UFO-etterforskningen, som Pentagon bekrefter overfor avisen at de har bedrevet.

Startet i 2007

Etterforskningsprogrammet ble startet i 2007 etter initiativ fra den demokratiske senatoren Harry Reid. Det ble nedlagt i 2012, men de som arbeidet med det skal ha fortsatt med å undersøke rapporter om Uidentifiserte Flygende Objekter (UFO-er) samtidig som de utførte sine vanlige arbeidsoppgaver.

Programmet bar navnet «Advanced Aerospace Threat Identification Program».

Programmet var opprinnelige en del av forsvarets etterretningsavdeling. De ansatte produserte dokumenter som i detalj beskrev UFO-observasjoner, og samlet inn videoer og bilder som skulle dokumentere dette. 

Bildet øverst i denne saken er hentet fra en av videoene, som stammer fra en militær F/A-18 Super Hornet som filmet et uidentifisert flygende objekt utenfor kysten av San Diego i 2004.

Fryktet utenlandske makter

Harry Reid, som forlot kongressen tidligere i år, sier han er stolt over programmet.

–Jeg mener dette er en av de bra tingene jeg har gjort under min tjeneste i kongressen. Jeg har gjort noe ingen andre har gjort tidligere, sier han til New York Times.

En teori om UFO-ene var at det kunne dreie seg om at det var en utenlandsk makt, kanskje Kina eller Russland, som hadde utviklet en teknologi som kunne true USA, opplyser en tidligere medarbeider i kongressen til Politico.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.