T2

PC for de rastløse

Da bør du kanskje skaffe deg en pennbasert tavle-PC, slik at du kan rase rundt i huset eller på jobben mens du surfer på nettet og banker ut e-poster.

Fujitsu Siemens har holdt på med slike maskiner i svært mange år. Nå introduserer de utrolig nok den tjuende generasjonen gjennom Stylistic 5010.

Selv om den ikke veier mer enn 1,53 kilo, har den en 12,1 tommers skjerm og vil tjene deg trofast i opptil seks timer før den forlanger å bli tilført nye elektroner. Et større batteri varer i åtte timer. Levetiden kommer av den ultrastrømgjerrige Pentium M prosessoren på 1 GHz.

For å få utnyttet skjermen best mulig kan du trykke på en knapp og dreie skjermbildet automatisk mellom bredde- og høydeformat. Ypperlig til surfing. Det er ikke mye å si på de tekniske dataene, for hør bare: 54 Mbit WLAN, Gbit LAN, 2 USB 2-kontakter opptil 80 GB harddisk, opptil 2 GB RAM, FireWire, modem, spor for både SD-, PCMCIA- og Smartkort.

Trenger du tastatur, finnes det og, men når Microsoft blir ferdig med XP for Tablet PC, spørs det om du trenger det. Da vil maskinen oversette kråketærne dine.

Skulle du snuble mens du løper rundt og surfer, lover produsenten at maskinen tåler en slikkelig trøkk, men det gjør kanskje ikke du? Litt over 20 av de største lappene må du ut med om du faller for denne modellen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.