PODCAST: TU TALK

– Overraskende mange er digitalt uerfarne

Tekna-presidenten snakker om digitaliseringsbarometeret i podcasten TU Talk.

TU Talk er denne gangen med Jan Moberg og Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.  Bildet er fra representantskapsmøtet i juni 2015.
TU Talk er denne gangen med Jan Moberg og Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg. Bildet er fra representantskapsmøtet i juni 2015. (Bilde: Tormod Haugstsad)

Tekna-presidenten snakker om digitaliseringsbarometeret i podcasten TU Talk.

TU Talk er podcasten der vi inviterer gjester i studio for å snakke om aktuelle temaer. Denne uka er det samsending med podcasten «Teknisk sett».

Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg er gjest denne gangen. Hun er også professor i biomedisinsk optikk og fotonikk, og ikke minst gründer!

 
Temaet er digitalisering i arbeidslivet, og Tekna har akkurat publisert sitt digitaliseringsbarometer. Ligger Norge lang fram i digitaliseringen, og er vi i det minste bedre enn svenskene?
 
Svaret er et soleklart «Njaaa».
 
– Vi er halvflinke. Det store bildet er OK, men vi ligger etter på digital kompetanse. Overraskende mange bedrifter er digitalt uerfarne, forteller Lise Lyngsnes Randeberg.
 
I dagens samtale får vi høre mer om hva som er bra, og hva som mangler i den norske digitaliseringen. For nå nytter det ikke lenger å tro at man skal slippe unna digitaliseringen av sin egen arbeidsplass.
 
Rapporten kan du lese her (PDF):
 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå