MOBIL

Optimus G Pro er offisiell

LG har avduket detaljene rundt det nye flaggskipet.

18. feb. 2013 - 12:47

Det er bare en uke siden det dukket opp et uklart bilde av det som så ut til å bli en Galaxy Note-konkurrent fra LG: Optimus G Pro. Nå har ting plutselig blitt ganske mye mer offisielt, etter at LG selv annonserte at telefonen lanseres i Korea denne uken.

Storskjerm og krutt

Optimus G Pro har fått en IPS-LCD-skjerm med en størrelse på hele 5,5 tommer, altså nøyaktig like mye som Samsung Galaxy Note II. Oppløsningen er den samme som i de fleste andre toppmodeller i år, altså 1920 x 1080 piksler (1080p). Dette gir en pikseltetthet på 400 DPI.

En slik skjerm krever mye energi, og LG har derfor fått på plass et batteri med en kapasitet på 3140 mAh.

Systembrikken i telefonen er en av Qualcomms nye Snapdragon 600-brikker. Denne har fire prosessorkjerner på 1,7 GHz, kombinert med Adreno 320-grafikkmaskinvare og 2 GB arbeidsminne.

LES OGSÅ: Her er de nye Snapdragon-brikkene

Telefonen har ellers 32 GB internminne, og støtter i tillegg MicroSD-kort opp til 32 GB. 

Dobbeltfilming

Kameraet i Optimus G Pro tar bilder i en oppløsning på 13 megapiksler, og filmer i 1080p. Og LG har fått på plass en fiffig mulighet i videofunksjonen sin: Dobbeltfilming. Dette innebærer at du kan ta opp video med både front- og hovedkameraet samtidig, og at frontkamera-klippet lagres som et vindu i hovedvideoen.

Telefonen skal ifølge LG være på plass på Mobile World Congress om én uke, så vi satser på å få en hands-on på godsaken om ikke veldig lenge.

Kilde: LG

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.