MOBIL

Oppfølger til Xperia Active på vei?

Like robust, større muskler.

15. mai 2012 - 18:01

Siden vi tross alt holder til i Bergen ble Sony Ericsson Xperia Active kjapt en av redaksjonens favorittmodeller i fjor, og vanntette telefoner er i det store og det hele som skapt for norske forhold.

Modellbetegnelsen for Xperia Active er ST17i, og det er derfor veldig interessant at nummeret ST27i nå har lekket fra Sonys hjemmesider, da dette mest sannsynlig er oppfølgeren til fjorårssuksessen.

Kruttpakke

I tillegg til at den da er vann- og støvtett skal spesifikasjonene ha blitt kraftig oppgradert. I likhet med Xperia U og Xperia P skal telefonen komme med ST-Ericssons NovaThor-systembrikke U8500, som gir deg to prosessorkjerner på 1 GHz i tillegg til den samme Trondheim-utviklede grafikkbrikken som står i Galaxy S II: Mali-400MP.

Ellers skal skjermoppløsningen være på 854 x 480 piksler, som vil være særdeles lettdrevet for denne maskinvaren, samtidig som det er en klar oppgradering fra forgjengerens 480 x 320 piksler.

Operativsystemet er foreløpig oppgitt til å være Android 2.3, men du skal ikke se bort fra at Sony får Android 4.0 på plass før telefonen offentliggjøres.

Dette er forøvrig ikke den eneste robuste telefonen som er på vei - Panasonic Eluga kan også senkes i vann, har kraftig maskinvare og det lekreste utseendet av de vanntette modellene vi har sett til nå.

Kilder: Sonyericsson.com via Blog of Mobile via Unwired

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.