MOBIL

Oppfølger til X10 Mini denne uken?

Den siste tiden har det dukket opp stadig mer troverdige bilder av det som kan være oppfølgere til Sony Ericssons Mini-telefoner.

2. mai 2011 - 11:47

Før Mobile World Congress i år hadde vi egentlig forventet at Sony Ericsson skulle komme med oppfølgere til de to sjarmørene X10 Mini og X10 Mini Pro. Det skjedde som kjent, ikke, men det betyr ikke at produsenten dropper mini-serien sin i år.

Faktisk går det rykter om at Sony Ericsson allerede denne måneden - muligens så tidlig som denne uken - skal vise frem to telefoner som foreløpig bare går under navnene Xperia Mango og Xperia Smultron. 

Bildene i denne saken ble lekket på IT168.com, av en person som skal være ansatt hos Sony Ericsson.Ingen tvil om at dette er en Mini-modell. (Bildet er hentet fra IT168.com)

Samme oppskrift

Smultron skal være en direkte oppfølger til Xperia X10 Mini, mens Mango skal være oppfølgeren til X10 Mini Pro. På samme måte som i fjor er den eneste forskjellen at Mango har utskyvbart fulltastatur, mens spesifikasjonene ellers er klin like.

Alle spesifikasjonene er selvsagt ikke kjent, men noen av oppgraderingene er ute av skapet: 

Skjermen skal for eksempel være økt til tre tommer, med en oppløsning på 320 x 480 piksler.

Prosessorhastigheten er løftet fra 600 MHz til 1 GHz, mens arbeidsminnet er økt til 512 MB. Vi mistenker at du finner den samme systembrikken som i Xperia Arc, Xperia Neo og Xperia Play, altså Qualcomms MSM8255. Det skal understrekes at dette er ren spekulasjon fra vår side.

Som du kan se av bildene er det også kommet på plass en HD-logo ved kameralinsen, noe som betyr at du kan filme video i 720p. Hastigheten skal være 30 fps.  Stillbildeoppløsningen skal visstnok holdes på 5 megapiksler, noe som egentlig er helt greit.

Vi kommer med mer informasjon om telefonene når det dukker opp mer informasjon - sannsynligvis i nær fremtid.

Kilder: Pocketnow, PhoneArena, IT168

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.