STATENS VEGVESEN

Omrokeringer blant Vegvesen-toppene

Vegdirektør Terje Moe Gustavsens bortgang fører til omrokeringer i Vegvesen-organisasjonene.

Trygve Elvsaas (til venstre) har overtatt som fungerende regionvegsjef i Statens vegvesen Region øst, etter Per Morten Lund, som nå er i Vegdirektoratet.
Trygve Elvsaas (til venstre) har overtatt som fungerende regionvegsjef i Statens vegvesen Region øst, etter Per Morten Lund, som nå er i Vegdirektoratet. Foto: Statens vegvesen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. juni 2019 - 13:25

Konstitueringen av Bjørne Grimsrud til stillingen som vegdirektør, har ført til endringer videre nedover i organisasjonen til Statens vegvesen.

Derfor har Per Morten Lund, som har vært regionvegsjef i region Øst siden 2012, rykket opp til Vegdirektoratet der han har overtatt stillingen som leder for økonomi- og virksomhetsstyringsavdelingen, en stilling som Grimsrud hadde inntil nylig.

Dette har i sin tur ført til at Trygve Elvsaas (62) fra 1. juni overtok som fungerende regionvegsjef i Statens vegvesen Region øst.

Elvsaas har jobbet i Statens vegvesen i nærmere 35 år og har hatt en rekke lederstillinger i etaten. Han kommer nå sist fra stillingen som avdelingsdirektør for Virksomhetsstyring i Region øst.

Statens vegvesen er midt oppe i en omfattende omorganisering, og den nye organiseringen skal være på plass fra 1. januar 2020. Elvsaas vil dermed ha stillingen inntil videre.

– Dette er en utfordrende tid for Statens vegvesen. Min hovedoppgave blir å lose vår region trygt over i den nye organisasjonen, men jeg skal ikke på noen måte gjøre jobben alene. Vi har en veldig god, stabil og erfaren ledergruppe i Region øst, i tillegg til en stor gjeng med kompetente og motiverte medarbeidere. Dette skal vi klare sammen, sier Trygve Elvsaas.

 

 

 
 
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.