BLOG

Office 2010 beta til Windows Mobile er klar

Microsoft har sluppet løs en beta-utgave av Microsoft Office Mobile 2010 til Windows Mobile 6.5. Den nye utgaven vil la deg ikke bare se på Office-vedlegg som Word-dokuementer, men enkelt gi det mulighet til å opprette nye dokumenter.Akkurat dette er i og for seg ikke noe nytt, men Office Mobile 2010 har fått en WYSIWYG-editor. Det vil si at du plotter inn tekst og bilder på skjermen akkurat som du er vant til på PC-en. Den nye versjonen får også SharePoint Workspace Mobile som lar deg synkronisere Office-dokumenter på firmatjeneren.

Marius ValleMarius ValleJournalist
19. nov. 2009 - 14:11

En annen nyhet er at du kan bruke telefonen som en ekstra skjerm via Bluetooth når du kjører Powerpoint-presentasjoner. Dette skal gjøre det enkelt å styre presentasjonen uten at du trenger å styre med PC-en. For å få til dette må du bruke Office 2010 beta til PC-en.

Helt ny Office-pakke

Office Mobile 2010 er bare en del av den nye Office-pakken fra Microsoft. I tillegg til PC-versjonen lanserer også Microsoft beta-versjoner av SharePoint Server, Visio, Project og Office Web Apps. Alt sammen kan lastes ned på Microsofts nettsider.

Office Mobile beta er tilgjengelig på Windows Mobile Marketplace, og fungerer kun på Windows Mobile 6.5-telefoner.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Engadgetmobile.com

Originalkilde: Microsoft.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.